Gość: kawosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:18 Czy ktoś kto pija tą pyszną kawę może mi powiedzić ile kosztuje na przykład White Chocolate Moccha lub Vanila Latte?? lub podać jakiś przedział cenowy dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: white Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? IP: *.server.ntli.net 10.11.06, 12:29 gowno amerykanskie - do 5 funtow za kawe - rubbish !!! male badziewie z zielona szmata w logo,kawe lepsza kupisz w sainsburys,to nie jest jakis posh club - zwykly mcdonalds dla kretynow placacych 5f za kawe Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? 10.11.06, 14:30 Gość portalu: white napisał(a): > gowno amerykanskie - do 5 funtow za kawe - rubbish !!! male badziewie z zielona szmata w logo,kawe lepsza kupisz w sainsburys,to nie jest jakis posh club - zwykly mcdonalds dla kretynow placacych 5f za kawe hau! hau! wrrrr! wrrrr! hau! hau! alez emocjonalne podejscie do tematu... a moze poprostu zbyt wiele kawy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? IP: *.sdsl.bell.ca 10.11.06, 16:05 trelemorele napisał: > Gość portalu: white napisał(a): > hau! hau! wrrrr! wrrrr! hau! hau! > > alez emocjonalne podejscie do tematu... a moze poprostu zbyt wiele kawy? :) albo zbyt malo kasy, i dlatego zal? Znalem kiedys takiego, co twierdzil, ze w ginger ale robaki plywaja, ale kiedy zaklad pracy postawil Xmas dinner, to chlal ginger ale like there was no tomorrow. Widocznie w darmowej nie plywaly, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? 10.11.06, 14:38 Zasugerowawszy sie tytulem posta, juz zdazylem sie ucieszyc preznoscia polskich grup kapitalowych rozwazajacych przejecie koncernu ;] Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? IP: *.server.ntli.net 10.11.06, 15:04 Pyszna kawe??? Do ktorej, zeby _nie_ dostac syropu trzeba poprosic? Zarty sie Ciebie trzymaja :) f. Odpowiedz Link Zgłoś
magda2219 Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? 10.11.06, 15:49 pyszna kawa w starbucks???? ratunku coffee republic i nero jesli juz. Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? 10.11.06, 15:59 a ja mam w domu express, kupuje sobie kawe i sam robie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? 10.11.06, 16:10 Jakos nie zachwyca mnie ichnie kawsko, choc probowalem juz kilku roznych. Jest co najwyzej srednio-dostateczna. Jest taka siec 'WaWa' - we wschodnich Landach USA (obejmuje chyba tylko kilka Stanow) - bije na ryj Starbucksa. Kto probowal ten wie. I jakby tego bylo malo - jest na dodatek tansza. Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? 10.11.06, 18:02 2-35f za kubek? wyprodukowanie takiej kawy to koszt nie wiecej niz 50p... w domu majac expres do kawy mozna zrobic lepsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Ile kosztuje Starbucks coffee? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:51 Najlepsza kawe ma Dunkin Donuts. Ale oni sa chyba tylko w Stanach. Czy widzial ktos Dunkin'a w Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś