Dodaj do ulubionych

studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia

13.01.07, 16:18
Jak wam sie podobała studniówka 3 LO? Uwazam, za udaną :)
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 19:17
      taka sobie, moglo byc lepiej.
    • Gość: 3C Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 19:40
      the best:-)
    • forumista Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia 14.01.07, 21:18
      tu nasze wydazrenie: rzg.pl/info.php?id=6469
    • Gość: mała Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 21:48
      Hej! Pozdrawiam wiarę z III LO! Ja miałam studniówke dzień po was, w sobotę i
      też w sali kolumnowej.U nas czyli V LO było w porzo.Koleżanka,która była z
      chłopakiem na waszej studniówce była zachwycona.Pozdro i narka;)
      • Gość: uczestnik skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 15.01.07, 10:59
        a wiecie skad były dziewczyny-kelnerki, ktore roznosiły posiłki?:P znacie je?
    • Gość: uczestniczka Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:20
      Studniowka byla super napewno bede ja bardzo milo wspominac :) Polonez hmm
      smieszny troche mi adrenaline podniosl fakt ze kelnerki zabieraly ciagle talerze
      nawet jesli nie byly jeszcze puste co wracalam z parkietu musialam od nowa isc i
      sobie nakladac przysmaki no ale to taki szczegol najwazniejsze ze wszyscy sie
      swietnie bawili teraz zostalo nam juz odliczanie do matury :(
      • Gość: uczestnik skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 15.01.07, 18:33
        szczegolnie adrenaline podniosł drugi polonez:) kelnerki zabierały szybko, ale
        sie napracowały. Chciałbym namiary do nich?:)
        • Gość: ona Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 21:33
          nie mam zielonego pojecia!
          • Gość: normal Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 10:50
            napewno nie byly one z trojki!
            • Gość: wacek Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 16:54
              a kochaliście się po kibelkach jak to bywało za moich hmmmmmmm starych
              czasów?:)
              • Gość: gosc Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 22:52
                nie, to byla porzadna studniowka!
                • Gość: lens Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.07, 10:54
                  Ups, widocznie kolega sporo stracil;)

Trojkowiczom gratuluje studniowki:) Swoja tez dobrze wspominam, a matura to sie
                  nie stresujcie.
                  • Gość: do:lens Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 19.01.07, 13:46
                    nie załujemy!
    • Gość: weteran Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:07
      dobra zabawa zależy od uczestników, miejsce akcji jest sprawą drugorzędną, ja
      potrafię się bawić nawet przy kosiarce
      • Gość: on Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 19.01.07, 22:57
        zgadzam sie. Wiecie skad sa te kelnerki?
        • Gość: studniowka Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 21.01.07, 15:14
          niektorzy jeszcze beda mieli studniowke:)
    • Gość: pati Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 22.01.07, 12:42
      ja bede miała pod koniec ferii:)
      • Gość: stud Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 23.01.07, 22:21
        studniowka to neisamowite przezycie na lata
        • Gość: x Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 25.01.07, 16:32
          prawda:)
          • Gość: las Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 26.01.07, 11:06
            ahhh studniowka
            • Gość: Kaśka Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:39
              oj chyba ktoś wpadł w oko ?
              • Gość: szampan Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 26.01.07, 22:33
                studniowka nasza byla z szampanem
              • Gość: doKaska Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 27.01.07, 20:48
                wpadł w oko? czemu tak sadzisz, znasz moze te kelnerki?:)
                • forumista Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia 30.01.07, 21:53
                  studniowki maja byc bez szampana:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka