forumista 13.01.07, 16:18 Jak wam sie podobała studniówka 3 LO? Uwazam, za udaną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 19:17 taka sobie, moglo byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3C Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 19:40 the best:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumista Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia 14.01.07, 21:18 tu nasze wydazrenie: rzg.pl/info.php?id=6469 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 21:48 Hej! Pozdrawiam wiarę z III LO! Ja miałam studniówke dzień po was, w sobotę i też w sali kolumnowej.U nas czyli V LO było w porzo.Koleżanka,która była z chłopakiem na waszej studniówce była zachwycona.Pozdro i narka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 15.01.07, 10:59 a wiecie skad były dziewczyny-kelnerki, ktore roznosiły posiłki?:P znacie je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestniczka Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:20 Studniowka byla super napewno bede ja bardzo milo wspominac :) Polonez hmm smieszny troche mi adrenaline podniosl fakt ze kelnerki zabieraly ciagle talerze nawet jesli nie byly jeszcze puste co wracalam z parkietu musialam od nowa isc i sobie nakladac przysmaki no ale to taki szczegol najwazniejsze ze wszyscy sie swietnie bawili teraz zostalo nam juz odliczanie do matury :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 15.01.07, 18:33 szczegolnie adrenaline podniosł drugi polonez:) kelnerki zabierały szybko, ale sie napracowały. Chciałbym namiary do nich?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 21:33 nie mam zielonego pojecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 10:50 napewno nie byly one z trojki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 16:54 a kochaliście się po kibelkach jak to bywało za moich hmmmmmmm starych czasów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 22:52 nie, to byla porzadna studniowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lens Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.07, 10:54 Ups, widocznie kolega sporo stracil;) Trojkowiczom gratuluje studniowki:) Swoja tez dobrze wspominam, a matura to sie nie stresujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do:lens Re: skad sa dziewczyny-kelnerki? IP: *.ztpnet.pl 19.01.07, 13:46 nie załujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:07 dobra zabawa zależy od uczestników, miejsce akcji jest sprawą drugorzędną, ja potrafię się bawić nawet przy kosiarce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 19.01.07, 22:57 zgadzam sie. Wiecie skad sa te kelnerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studniowka Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 21.01.07, 15:14 niektorzy jeszcze beda mieli studniowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 22.01.07, 12:42 ja bede miała pod koniec ferii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stud Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 23.01.07, 22:21 studniowka to neisamowite przezycie na lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 25.01.07, 16:32 prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 26.01.07, 11:06 ahhh studniowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:39 oj chyba ktoś wpadł w oko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampan Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 26.01.07, 22:33 studniowka nasza byla z szampanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doKaska Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia IP: *.ztpnet.pl 27.01.07, 20:48 wpadł w oko? czemu tak sadzisz, znasz moze te kelnerki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumista Re: studniówka w urzedzie marszał. -wrażenia 30.01.07, 21:53 studniowki maja byc bez szampana:( Odpowiedz Link Zgłoś