Dodaj do ulubionych

PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:58
Bardzo bardzo pilnie poszukuję kontaktu z osobami, którym cos takiego w zyciu
sie przytrafiło. Czyli - po kilku miesiącach znajomości POBRALI SIĘ i są
NADAL RAZEM. Może to macie znajomych, którym tak ułozyło się w życiu, może wy
sami przeżyliście coś podobnmego - bardzo proszę o kontakt:szafarant@gazeta.pl
pozdrawiam serdecznie, z góry dziękuę za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.proxy.aol.com 15.04.03, 02:14
      nie ma nic dziwnego w takich sytuacjach.jest calkiem normalna,a moze nawet i
      lepsza od wieloletnich znajomosci.
      moja np.byla taka:7 lipca pierwszy raz sie widzielismy,11 lipca sie
      zareczylismy,a 8 grudnia tego samego roku byl nasz slub.jestesmy teraz fajna,
      5-cio osobowa rodzinka,mieszkajaca w jednym z najlepszych miejsc na swiecie.
      zycze wszystkim tym co dlugo chodzili i krotko ze soba,szczescia,radosci i
      jednosci,a przede wszystkim,by zawsze na pierwszym miejscu w swych rodzinach,
      mieli miejsce dla Stworcy czlowieka i zalozyciela rodziny.
      • Gość: Marwin Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: 24.83.56.* 15.04.03, 23:27
        Dlaczego nie na to nie ma reguly,jak w toto-loto trafi lub nie.Powodzenia.
        • Gość: Elka Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 16.04.03, 10:28
          Oczywiscie. Znalam mojego meza 8 tygodni. Zamieszkalismy razem,
          natychmiast ,bedac oboje przekonani ze to jest to. Wzelismy slub po roku , dla
          utrwalenia zwiazku. Bylo to 14 lat temu.
          • Gość: jo Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: 212.14.10.* 27.04.03, 18:25
            Może być różnie. Jak w totku. Jak trafisz dobrze, zyjecie dlugo i...Nastawić
            się trzeba na wytrwanie, mimo że nie wiemy co nas czeka: charakter łatwy, czy
            trudny,przyzwyczajenia, przeszłość, tradycje rodzinne - czyli wszystko to, co
            podzczas dłuższej znajomosci odkrywamy.Ja lubię ryzyko. Poznajcie przynajmniej
            swoich rodziców (obustronnie), żeby wiedzieć jak to będzie wyglądało w
            przybliżeniu za parę lat.Życzę powodzenia...mimo wszystko.
          • Gość: ewa Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.localdomain / 192.168.21.* 06.08.03, 12:16
            Moi rodzice:Stanisława i Mieczysław.Uciekli z domu,pobrali się w Krakowie po
            około dwóch miesięcach znajomości a są ze sobą 48 lat.GRATULACJE
    • quba Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 17.04.03, 07:55
      moi rodzice znali sie trzy miesiące - pobrali sie i przezyli razem 36 lat,
      trwałoby to dluzej, ale Mama zmarła
    • Gość: Han Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.gl.digi.pl 16.05.03, 17:47
      Oczywiście, że to jest możliwe! Dwa tygodnie po poznaniu się, zdecydowaliśmy
      się na ślub. Wprawdzie ślub ten odbył się pół roku później (jedno z naszych
      rodziców było poza krajem), ale ważne jest to, że rzecz działa się 22 lata
      temu. Jesteśmy wspaniałą 5 osobową rodziną, żyjemy szczęśliwie i życzymy tego
      wszystkim innym. Pozdrawiam.
    • Gość: Netula Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.tarnowskie-gory-kalety.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 23:35
      Moi rodzice pobrali sie po 4 miesiacach jak sie znali. Slub mieli miec miesiac
      wczesniej ale z przyczyn niezaleznych od nich musieli przesunac. Byli z soba 25
      lat .. niestety mama zmarla.. Znam tez pare ktora poznala sie na necie..
      dzielilo ich 300km i slub wzieli po 4 miesiacach....Tak wiec wiele takich
      przypadkow ejst..
    • Gość: maria Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 22.06.03, 23:56
      Na piąty dzień mój obecny mąż mi się oświadczył. Moi Rodzice natychmiast się
      dowiedzieli o tym. U przyszłych Teściów byłam po mięsiącu. A ślub był po
      trzech miesiącach, tylko dlatego bo ni chcieliśmy brać slubu w swięta. Dziś
      jesteśmy po 25 latach małżenstwa i jest super. Mamy dwoje dzieci. Kochamy sie
      tak jak 25 lat temu.
    • Gość: Magda Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.gallery.devs.futuro.pl 27.06.03, 12:05
      Moi Rodzice poznali się 11 marca 1970, a ślub wzięli 25 kwietnia tegoż samego
      roku. Dla mnie to niesamowite. Skąd się w nich wzięło takie szaleństwo? Wiem
      jedno - to musi być cudowne przeznaczenie. Bo teraz, kiedy znowu są tylko dla
      siebie (mamy z bratem własne rodziny), gruchają jak gołąbeczki. Życzę wszystkim
      i sobie też takiego szczęścia!
      • brzoza2 Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 28.06.03, 21:00
        W tym roku moi Rodzice obchodzili 58 rocznice pożycia małżeńskiego. Znali sie
        niecałe trzy miesiące. Właśnie kończyła sie wojna, a oni byli bardzo, bardzo
        młodzi...
    • Gość: olo Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.chello.pl 01.07.03, 08:09
      Znam taką parę: pobrali się po dwóch miesiacach, a po dzewiętnastu latach
      małzeństwa gość odpadł. Słaby z niego zawodnik, szkoda mi tej żony, fajna babka
      no i dzieciaków szkoda. Ale z takim facetem chyba żaden związek nikomu by się
      nie udał. Egoista i krętacz, to po 2 miesiącach trudno stwierdzić, zwłaszcza
      zakochanej partnerce.
    • Gość: Anka i Jacek Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.03, 18:24
      My sie pobralismy !!!! i jest kolorowo.
    • Gość: ANKA I JACEK Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.03, 19:03
      zeby bylo weselej pobralismy sie juz po 2 tygodniach ,,
      wszyscy uwazali ze to nie przetrwa .w czerwcu obchodzilismy 6 rocznice naszego
      malzenstwa ..
      i jest nam coraz lepiej!!!
      :-)))
    • Gość: Antoni Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 23:16
      Poznałem swoją żonę w poniedziałek 26 maja o godz 14,15; oświadczyłem się po
      około dwóch godzinach, u teściów byłem w niedzielę z oświadczynami a więc po 6
      dniach. Ślub 19 (cywilny) i 25 (kościelny)grudnia. Minie nam w tym roku 35 lat.
      Pozdrawiamy. Krystyna i Antoni
    • Gość: Masza Re: Ludzie, jak dobrze Was czytać! IP: 195.85.227.* 01.08.03, 15:22
      ..
    • m.szkrabik Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 31.10.03, 00:17
      ja mojego obecnego męża poznałam na internetowym czacie, 13 lipca w piątek, od
      23 sierpnia mieszkaliśmy razem,zaręczyliśmy się w listopadzie, a ślub wzięli w
      grudniu!! wszystko to odbyło się w 2001 roku!!! a 15 października 2002, po
      świadomej decyzji, urodziła nam się córeczka!!i jesteśmy razem bardzo
      szczęśliwi!! zapomniałam dodać, że mąż po mięsiącu znajomości zapytał czy
      wyjdę za niego!!!
    • Gość: Dżej J Re:nie wiem , czy po 2 , ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 17:44
      koleżanka jeździła do "niedoszłego" 600 km w odwiedziny pociągami,
      tak jeździła,jeździła pare lat , termin ślubu dali na czerwiec , a w maju
      tylko wprowadziła w USC niewielką zmianę - nazwisko kandydata - okazał się nim
      pracownik kolei , który akurat wpadł jej w oko podczas licznych podróży !!

i są razem do dzisiaj szczęsliwi (już chyba 20 lat !)
    • alicjans Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 01.11.03, 19:34
      4 grudnia poznanie 4 luty ślub 18 lat 3 dzieci jego już nie ma
      drugiego takiego też nie ma
    • Gość: szybki Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.zamosc.mm.pl 05.11.03, 21:39
      30 kwietnia zobaczyliśmy się po raz pierwszy w życiu - 30 lipca tego samego
      roku byliśmy po ślubie. Było to w roku 1972 i jest do dzisiaj - szybko ?
    • Gość: snow Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:00
      do odwaznych swiat nalezy!!!!
    • chalsia Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 14.02.04, 15:18
      Narzeczony (juz chyba nawet po zaręczynach) mojej mamy wyjechał za granicę na
      studia. Mama poznała mojego tatę i 6 miesięcy później się pobrali. Są już razem
      44 lata. Oczywiście różne kryzysy bywał po drodze. Są ze soba szczęśliwi.

Pozdrawiam,
      Chalsia
    • aggu Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 15.02.04, 19:40
      to ja jestem kolejna taka "wariatka";) poznalismy sie w lipcu 2002 i tego
      samego dnia zamieszkalismy ze soba:) po tygodniu poznalismy naszych rodzicow
      (mimo, ze mieszkaja 400km od siebie), po kolejnym tygodniu zareczylismy
      sie...:) slub jednak odbyl sie dopiero w czerwcu 2003, bo oboje marzylismy o
      slubie w lecie, a poza tym te wszystkie nauki przedmalzenskie i przygotowania
      zabraly nam tyle czasu. Jestesmy bardzo szczesliwym malzenstwem i czujemy, ze
      kazdego dnia kochamy sie coraz mocniej:) buziaki, a.
    • Gość: Ula i Czesiek Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.proxy.aol.com 17.02.04, 01:00
      Poznalam sie z mezem 9 wrzesnia a slub wzielismy 9 listopada tego samego roku w
      piatek o 7:30 wieczorem jestesmy juz 20 lat.
    • menina Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 18.02.04, 17:03
      z moim mężem poznalismy się 2 m-ce przed ślubem. jesteśmy ze sobą prawie 3 lata
      i bardzo się kochamy.
      moi rodzice poznawszy się, 21 kwietnia, podpisali (po udanej studenckiej
      imprezie) zobowiązanie, ze wezmą ze soba slub. nikt nie traktowal tego
      powaznie. 1 maja jednak zareczyli sie, a 14 sierpnia wzieli slub. sa ze soba 33
      lata i uchodza za modelową parę.
    • wiolka2004 Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 19.02.04, 15:11
      Cześć! Mój mąż po tygodniu zakomunikował mi, że się ze mną ożeni, czym wprawił
      mnie w osłupienie, bo właśnie świętowałam 18-ste urodziny i nie robiłam planów
      dalej niż na miesiąc do przodu. Jesteśmy razem 12 lat i jest cudownie. Chociaż
      różnie bywało...Pozdrowienia dla wszystkich prędkich.
    • Gość: Justyna Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 15:19
      U nas było prawie tak. Poznaliśmy się 1 maja 2001 r. Mieszkaliśmy 500 km od
      siebie, więc pozanawaliśmy sie przez telefon (ech.. rachunki, powinniśmy być
      udziałowcami i Ery i tepsy). Decyzja o ślubie zapadła w połowie lipca,
      pobraliśmy się 29 grudnia 2001. A w grudniu ub. r. urodził nam się syn. Dookoła
      mam znajomych, których związki rozpadły się po kilku latach chodzenia. Uważam,
      że to był bardzo dobry krok.
    • Gość: Beata Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.milkowice.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 14:43
      Moja siostra, poznala chlopaka 6 miesiecy temu. 6 marca pobieraja się, poniewaz
      Kaśka jest w 4 miesiacu ciazy. Sadze ze beda udana para i nie opuszcza sie az
      do smerci!
    • Gość: GRZEGORZ Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.phil.east.verizon.net 23.02.04, 21:40
      Witam
      Poznalismy sie z zona pod koniec maja a 4 pazdziernika bylismy po slubie i
      zyjemy tak juz 20 lat i jest nam dobrze ze soba i nie planujemy na razie
      zadnych rozwodow.
      Czasami jest lepiej czasami gorzej ale trzymamy sie razem.
      Pozdrawiam Grzegorz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka