ba_nita 07.06.06, 15:00 Chrzciny: in2.pl/3l urodziny: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html komunia: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html party: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html na razie tyle...))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re:No przecież - I M I E N I N Y - zapomniałbym... 07.06.06, 15:03 in2.pl/3m Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb dla ex faceta... 07.06.06, 16:02 Rozwodowych menu nie widzę, ale już dania dla byłego męza się znajdzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=42357802&a=42357802 Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: Jak to brak? :-) 07.06.06, 16:14 nchyb napisała: > A co z wizytą teściów? Proszę :-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=41526591&a=41526591 Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb wizyta gości z zagranicy... 07.06.06, 16:22 o dania dla cudzoziemców jeszcze prosimy... No i koniecznie, co przygotować na wizytę dawno nie widzianej ciotecznej babki ze strony styja szwagra kuzynki pierwszego męża drugiej żony ojczyma naszej macochy, tej co to ją po mężu odziedziczyliśmy. Byłym mężu oczywiście. Tym drugim. Bo dla tego pierwszego już dania mamy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Pogrzeb 07.06.06, 18:24 Menu na stype powinno byc cale czarne . Czarny makaron ten barwiony oczami kalmarow i zupa grzybowa . Nie przesadzac bo to nie uczta weselna , wystarczy . Dla tych co im malo jeszcze na deser ciasto " murzynek" i czarna kawa . Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pogrzeb 07.06.06, 18:58 czerninę tez można podać, tylko jezeli ktoś weźmie czarną polewkę do siebie?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 co moge zrobic z kilo sledzia i bitej smietany? 07.06.06, 18:38 jak znajdziesz przepis to i okazja sie znajdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_s1 Piękna księga kucharska tu powstała! Autor: Banita 08.06.06, 10:17 i s-ka. Na forum wnętrza było jeszcze : jak zamurować teściową Nie ograniczajcie się do FK Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Za szybko enter... 08.06.06, 10:39 Tutaj możemy podyskutować o zamurowaniu gdiza na jabliższe 50 lat. Gdiz im starszy tym lepszy...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota_s1 Re:To nie jest forum wnętrza.n/t IP: 212.38.200.* 08.06.06, 10:40 ale teściową może zamurować również nasz wyczyn kulinarny więc jest powiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: co moge zrobic z kilo sledzia i bitej smietan 08.06.06, 10:27 a wisz co, kiedys se przeczytalam, ze lechu walesa se wymyslil takie cus i kucharze gdanscy z Artusa to dla niego zdzielali i to sie nazywa sledzie a la walesa tzn sledzie z bita smietana i czyms tam jeszcze. czyli nic nowego nie wymysliles, hihi, jak zawsze lechu byl przed wszystkimi i wprowadzil innowacje Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: co moge zrobic z kilo sledzia i bitej smietan 08.06.06, 12:07 W kąpieli w bitej śmietanie, na twarz nałóż na twarz maseczkę ze śledzia. Nic nie działa tak orzeźwiająco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: co moge zrobic z kilo sledzia i bitej smietan 08.06.06, 12:14 wole kostke lodu na twarz tak z samego rana, bita smietana za tlusta jak na moja letnia i trza pozniej zmywac Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: co moge zrobic z kilo sledzia i bitej smietan 08.06.06, 12:17 Na twarz śledż! Reszta ciała w bitej śmietanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagatella no tak IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.06.06, 12:50 i to jets to czego kobitki od zawsze szukaly a ty wlasnie wymyslilas. moze swoj patent zglos chocby do chanel i jeszcze kase zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota_s1 A ty nie jedz tyle sakiewek ze szpinakiem IP: 212.38.200.* 08.06.06, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Mój ulubiony 08.06.06, 13:38 temat: sosy do spagieti, plizzzz... Złota rybko, szafo grająca, dobry wróżu vel Banito - wspomóżże! Pliz! Prośbę swoją uzasadniam tym, że inni też skorzystają. Głupie uzasadnienie, ale prośba poważna. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Ogólnie do makaronu i na dokładkę lasagne: 08.06.06, 14:25 in2.pl/3y in2.pl/3z Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: Chciałeś 08.06.06, 18:24 Nie nerwuj się tak, złość piękności szkodzi :-) Chyba lanych kluch nie kazał Ci Banita sporządzać ;-)))? Nie zaglądałam, bo to Wasze intymne pogaduszki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt L u d z i e 08.06.06, 21:33 moje najukoffańsze, ze czcigodnej nieniejszj forumy, coże w tej netprzestrzeni przybrała przedziwną nazwę Forum Kuchnia!!! Czy Wy wiecie (i wybaczcie, boście są z pewnością inteligentne, że zapodaję Wam pytanie retoryczne w tym momencie) co to ironija jest alboż jakowyś innysz sarkazm udawany, upozorowany, specjalnie nadęty i napuszony?! Otóż właśnie owe występują w moim reakcyjnym pseudoantybanitowym poście. Nic poza tym! Gdzież miałabym się złościć?! Na co? Na kogo? Ja tylko, podchwyciwszy frywolny ton całego niniejszego wątku, pozwoliłam sobie na zamierzone uszczypliwości... I tylko jeden Banita mnie zrozumiał, ten cham jeden przebrzydły i prostak oraz (nie boję się tego powiedzieć, a co!) ordynus kulinarny! Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: L u d z i e 08.06.06, 21:35 No wiesz co? My nie wiemy co to ironia? Przecież to od łacińskiego "iron" żelazo pochodzi. Ja, jako szkolny prymas, wypraszam sobie takie instytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: L u d z i e 08.06.06, 21:41 Oczywiście owo wypaczenie powstało wskutek tego, że moja wypowiedź była jedynie zlepkiem myśli pogniecionych, takich non-non-iron i naprędce w dodatku skleconych... Wybacz Pinos! (i Pinos, i Pinos ten złośliwiec kurde jeden jendzowaty, i ona, i ona też mnie zrozumiała... kocham Cię po prostu! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: L u d z i e 08.06.06, 21:52 No. Ale ja nie wiem, czy to tak publicznie ten teges mówić powinnaś... Wiesz, ja mam teraz co jakiś czas wolne wieczory... to możemy o ironii pogadać... a na marginale: iron maiden = żelazna pokojówka Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: L u d z i e 08.06.06, 21:40 e_katt napisała: > Ja tylko, podchwyciwszy frywolny ton > całego niniejszego wątku, pozwoliłam sobie na zamierzone uszczypliwości... I bardzo dobrze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atin_ab do banity IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 09.06.06, 12:24 A ty jak zwykle nie w pracy?Smaż te swoje kotleciochy i nie dogryzaj ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś