Dodaj do ulubionych

kreatywność - czy zawsze jest zaletą?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:10
wątek dla Haribo, szkoła sie zaczęła i wierzę, że będziesz miał dużo zadania domowego codziennie
bo jeszcze chwila i strach będzie otworzyć lodówkę!
Obserwuj wątek
    • haribo_goldbaren Re: kreatywność - czy zawsze jest zaletą? 01.09.04, 18:42
      Gość portalu: Collin napisał(a):

> wątek dla Haribo, szkoła sie zaczęła i wierzę, że będziesz miał dużo zadania
      do
      > mowego codziennie
      > bo jeszcze chwila i strach będzie otworzyć lodówkę!
      Dlaczego?
    • Gość: pszemcio Re: kreatywność - czy zawsze jest zaletą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:11
      zawsze mi sie wydawało ze forum-muzyka to miejsce gdzie sie mówi o
      muzyce........a nie prowadzi jakis prywatnych rozgrywek, pyskówek itd....ale
      cóż ...może błądze
      • Gość: frustracja Re: kreatywność - czy zawsze jest zaletą? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 20:51
        Zatem w najbliższym czasie spodziewajcie sie wątków typu "wytłumaczcie mi
        fenomen jazzu" z zajebistym wręcz rozwinięciem "bo dżezu nikt nie kuma, man
        (lub woman)". Yeah!
        • haribo_goldbaren Re: kreatywność - czy zawsze jest zaletą? 01.09.04, 20:52
          Gość portalu: frustracja napisał(a):

> Zatem w najbliższym czasie spodziewajcie sie wątków typu "wytłumaczcie mi
          > fenomen jazzu" z zajebistym wręcz rozwinięciem "bo dżezu nikt nie kuma, man
          > (lub woman)". Yeah!
          Dlaczego?Ty zalozysz. To nie strasz tylko dzialaj
          Ja lubie jazz.
          • Gość: frustracja Re: kreatywność - czy zawsze jest zaletą? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 20:55
            Tak czy siak - nieistotne, ludożerka nie wykuma nic.
            • haribo_goldbaren Re: kreatywność - czy zawsze jest zaletą? 01.09.04, 20:57
              Gość portalu: frustracja napisał(a):

> Tak czy siak - nieistotne, ludożerka nie wykuma nic.
              ehhhh... no wlasnie.szkoda mi ciebie
    • ashton Lodówka mrozić przestała... 02.09.04, 12:13

• ashton ...i strach ją otworzyć? to rozumiem 02.09.04, 12:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka