2001

(5 wyników)
  • hi, jak wyzej, cordoba 2001. zamarzaja mechanizmy zamkow - nie uszczelki czy bebny zamkow - tylko zamki lub klamka. przy paru stopniach mrozu nie mozna otworzyc przednich drzwi ani z zewnatrz ani od wewnatrz. problem znika przy wyzszej temp. mechanik zalal zamki wd 40, ale nie przynioslo to zadnego rezultatu. pzdr, daniel ps wg. mnie do smarowania mechanizmow zamkow uzyty jest dosc dziwny smar. przy nizszych temperaturach twardnieje.
  • Co ile powinno się wymieniać łańcuch rozrządu w tym samochodze?? Proszę o jakieś informacje.
  • Chcielibyśmy skonsultować z innymi użytkownikami tego auta czy nawiew u nich dziala równie słabo jak w naszym? Dolny, na nogi jest praktycznie nieodczuwalny. Filtr powietrza jest nowy. Ogrzewanie dziala, nagrzane powietrze leci ale slabiutko, oj slabiutko, i jest to...bardzo wnerwiajace, jezdzimy w kurtkach a po godzinie jazdy stopy sa zmarzniete. Moze ktos mial podobny problem? W instrukcji pisza o filtrze pyłów, co to za cudo? pozdrawiamy
  • Skąd mam wiedzieć, ile jest tych sond w Punto II 8V rok 2001?
  • Witam! Nabylem ostatnimi czasy AUDI A4 Avant 02' sprowadzonego z Niemiec z nawigacją (navi bez duzego wyswietlacza, jego funkcje pelni wyswietlacz komputera pokladowego). W jaki sposob moglbym dowiedziec sie jaka wersje systemu nawigacji mam u siebie zainstalowana? Z tego co wiem to jest to nawigacja Blaupunkta. Jednak slyszalem o dwoch wersjach: RNS-4x oraz BNS-4x, a nawet o RNS-E. Jak w tym wszystkim mozna sie polapac? W jaki sposob sprawdzic czy dana mapa bedzie pasowala do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna