2003

(39 wyników)
  • Nagroda za największą bzdurę roku 2003 Nagrodę Złotej Muszli za największą Bzdurę Roku 2003 w konkursie "Gazety Wyborczej" i Radia Eska przyznano Polskim Kolejom Państwowym. To już siódma edycja tego konkursu, do którego zgłoszono 212 bzdur z całego kraju. Jak poinformował członek kapituły konkursu Michał Jagiełło, nagroda przypadła PKP za taką reformę tej firmy, która doprowadziła do chaosu. Jego ofiarą padł m.in. profesor toruńskiego uniwersytetu, od kilku lat jeżdżący poc...
  • Dlaczego w 2003 r Krzystek nie złożył doniesienia do prokuratora, skoro wtedy domniemał i było przesłanie że Gondor chce wyłudzić kasę od miasta? Dalczego czekał do wyroku sądu? Jeżeli wtedy coś wiedział i nie złożył doniesienia to jest tak samo odpowiedzialny?
  • NO WSZYSCY NIEPOPRAWNI OPTYMIŚCI KTÓRZY UWARZALI SZCZECIN ZA KRAINĘ PIĘKNA , SZCZĘŚCIA I NIEPOWTARZALNOSCI, WY KTÓRZY ZAWSZE GANILISCIE ZA MARUDZENIE NA TEMAT SZCZECINA.....ARTYKUŁ Z SERII "POLSKA MIASTA" POD TYTUŁEM: "SZCZECIN TONIE " newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=7404
  • Panie i Panowie zagotowani na tym Forum jeszcze teraz. Wyluzujcie ! Kończy się 2003 rok. Nowy, 2004 rok będzie na pewno lepszy. Tego , aby był znacznie lepszy wszystkim forumowiczom życzę. Również lepszego 2004 roku życzę mieszkańcom naszego miasta, które tak naprawdę chyba wszyscy kochamy. Wybaczcie wszystko co złego w 2003 roku. Dziękuję za wszystko dobre. Do zobaczenia w nastepnym roku naszego życia kochani!
  • Szanowni Państwo. Chciałbym podzielić się z Państwem uwagami nt. budżetu Szczecina. Proszę o Państwa uwagi i spostrzeżenia. Analizę i propozycje zmian sporządzono na podstawie analizy budżetów miasta Szczecina w latach 1999-2003 oraz analizy budżetów innych Gmin. Dochody budżetowe miasta Szczecina Osiągane przez Szczecin dochody ogółem i z podziałem na dochody własne i pozostałe dochody -z subwencji, dotacji na zadania zlecone i z udziałów w odpisach podatkowych państwa przed...
  • Ale bzdura! Kto trzyma bilety z przez 5 lat? Honorowym wyjściem było by zawieszenia opłat w strefie, powiedzmy na okres pół roku.
  • Wszystkiego najlepszego redakcji GW w Szczecinie w tym Nowym 2004 Roku wiecej obiektywnosci i rzetelnosci oraz jeszcze ciekawszych tematow ot chocby takich jak "Najwazniejsze wydarzenia 2003 roku" sklada Gryf. Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia.
  • dla mnie Jurczyk i jego kolaboracja z SLD. Myslałem że po pierwszej kadencji pójdzie chłop po rozum do głowy i pogoni czerwonych darmozjadów z urzędu. Jak widać to za duzo jak na działkowca amatora. Odszkodowania, Wstyd w Kraju i kiepskie perspektywy na przyszłość - to podsumowanie tej nominacji
  • no tak! wojsko jest juz takie rozmemłane że patrzy na pogodę - jak pada deszczyk albo są chmurki to 4 litery w kasynach i namiotach. gratuluje pomysłu i ciekaw jestem kto będzie strzelał i walczył w deszczowe i pochmurne dni
  • ta, okrzyki radości.. jaaaaaaaaaaaaaaaasne... ciekawe w której XIII??
  • Czy ktoś mógłby polecić jakiś sprawdzony lokal - oferta i organizacja odpowiednia do ceny...
  • A jednak dali tej łysej pale szmal. Zobaczycie za rok na pierwszej stronie GW będzie artykuł- prokuratura itd.....
  • "Słuchajac jurczyka" Wlasciwie to czytajac. Zastanwaiem się co ja tu jeszcze robie. Zastanawiam się czym to miasto zasluzylo sobie na takiego prezydenta. Na szkodnika mowiac prosto. To przeciez już kolejna jego kadencja. W pierwszej razem z kolegami z sld (pozdrowienia dla p. wijasa) tak samo zajmowal się wyrazaniem swoich fobi, straszeniem, rozwiazyaniem umow, stawianiem siebie ponad wszystkimi. Do tego pienie partiotyczne i ksenofobiczne, majace zaslonic niekompetnecje. Nie z...
  • 20 czerwca odbedzie sie manifestacja kibiców Pogoni Szczecin.Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy .Będzie gorąco.
  • Gratulacje chlopaki, zawsze wiedzialem, ze ludzie z I LO sa najlepsi w biznesie
  • Witam ! Dostałem upomnienie oraz druk już wypełniony na sumę ponad dwa tyś. zł. do zapłaty za parkowanie w roku 2003. Upomnienie wraz z listą dat dni i godz. parkowania w Szczecine Czy ktoś wie jak to jest z opłatami wstecznymi. Sąd zalegalizował opłaty parkingowe w roku 2004 Na jakiej podstawie firma od opłat za parkowanie może udowodnić że wpisy są prawdziwe? Kila dat mi nie pasuje bo nie byłem w Szczecinie, oczywiście jest wspólnota majątkowa etc, ale nie mam pewności co do ...
  • puchary?:))
  • armageddononline.tripod.com/planetx.htm
  • jak informuje gazeta wyborcza: "Zastępca komendanta wojewódzkiego policji odwołany Adam Zadworny 03-04-2003, ostatnia aktualizacja 02-04-2003 20:47 Niespodziewanie Komendant Główny Policji odwołał wczoraj zastępcę komendanta wojewódzkiego w Szczecinie" czy faktycznie niespodziewanie? www.se.com.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_11.shtml ciekawe, ze tak szybko mu pozwolono odejsc:-((( w pelni chwaly i zaslug. aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna