Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      agresywny

agresywny

(12 wyniki)
    • Ten list to jakis zart?
    • Tak przy okazji, kto będzie obiektywnie oceniał czy dana wypowiedź jest agresywna - i w jakiej skali? Widzę że PiS jest gotów do wszelkich poświęceń w obronie demokracji i społeczeństwa - nawet jeśli poświęci się przy okacji wolność wypowiedzi to co z tego. Ważne by prezes Kaczyński miał jako jedyny rację wobec której nie będzie sprzeciwu. Kontestacja demokracji, ograniczanie swobód obywatelskich...coraz piękniej. Kiedy ogłoszą powstanie narodowe?
    • Jak zwykle,nienaganna służba wysokie morale itp pierdoły! Czy mają nas za debili którzy nie wiedzą,że policja,wojsko,prokuratura to siedlisko pijaczków?(oczywiście gorzała pozwala im odreagować stres w trakcie "ciężkiej służby")
    • Jak można raz wstać rano i nagrać klip typu wczesna Edyta Górniak i zrobić w ten sposób 12%. Co to za kraj ... Najbardziej wieśniacka kampania w historii. W Polsce można palić jana w każdej kwestii. Dziś w sądzie PO chce za wszelką cenę dowieść że jest partią socjalistyczną bardziej niż socjaliści z PiS'u a nie konserwatywno-liberalną. I dowiedzie moim zdaniem jak bardzo kocha ten system obrzydliwych i obskurnych przychodni lekarskich gdzie stoi się godzinami do lekarza który zazwyczaj ...
    • pasożyty - to co mówię wynika z obserwacji i doświadczenia. korzystają z gotowego systemu państwowego NIC nie wnosząc. często agresywni. gdyby to zależało ode mnie nakazałbym wysiedlenie Romów z Polski.
    • rzad Izraela zachowuje sie podobnie jak rzad Iranu - prawie calkowicie ignorujac postanowienia instytucje miedzynarodowych. Czy to podobienstwo to tylko przypadek ? Czy to postepowanie budzace sprzeciw i troske o ten kraj calego swiata ?
    • Denny, przegadany tekst. RP nie musi się niczego wstydzić, w końcu już przed wojną kobiety uzyskały prawa wyborcze i znesiono karalność stosunków homoseksualnych. To raczej Europa Zachodnia była wtedy zacofana. Nigdy też w Polsce nie było wojen religijnych i nawet w czasach dominacji jezuickiej szanowano innowierców. Jednak A. Graff zdaje się uważać polskość za coś w rodzaju balastu, który w imię politycznej poprawności nalezy zrzucić. Stąd jej zarzut pod adresem róznego rodzaj...
    • Co się stało z moją niegdyś ulubioną "GW"? Tylko jeden właściwy i słuszny punkt widzenia, fobie antyrosyjskie i antychińskie - w tym nawoływanie do agresywnych form stosunków międzynarodowych, niefortunna obrona "Bolka" itd.Przestałem Was kupować aby nie zaśmiecać sobie umysłu. Róbcie tak dalej a niedługo znikniecie z rynku.
    • Trudno się Panie Jacku niestety nie zgodzić. Sytuacja zaraz dojdzie do jakiegoś absurdu, otóż PO dało się PiS-owi ubrać w jego własne buty i zaczęło się posługiwać retoryką trochę podobną PiS-owskiej sprzed paru lat. Dlaczego? Zastanawiałem się i doszedłem do wniosku, że PiS uprzedził PO i zawłaszczył jej dotychczasową strategię tego "dobrego" "spolegliwego" i "pokojowo nastawionego". Na pierwszy szereg poszły przemiłe i jeszcze niezużyte twarze - Poncyliusz, Kluzik-Rostowska. Nie wida...
    • Uuuuuaaaa, ależ musi spadać poparcie dla PO, skoro w GW powstają takie infantylne artykuliki
    • Misiu, ptysiu, łżesz w klasycznej poetyce propagandzisty, rzetelnego neofity. Oczywiście nie stać pacana na zachowanie pozorów obiektywizmu bo musiałby podać fakty nie strawienia i nie do obalenia. Komunizm był tak samo agresywny jak agresywny był tzw. "wolny" "świat" pod przewodnictwem USA. Wystarczy tylko trochę poczytać książek i dowody same się znajdą. Tyle i tylko tyle (a może aż tyle). Do czego to prowadzi długoletnia i wyczerpująca intelektualnie praca w GUSie, przy okazji obalen...
    • Co zrobić jeśli ktoś jest agresywny, ty mu to mówisz a on na to: „mnie obraża to, że mówisz o mnie, że jestem agresywny” i potem wali cię pięścią? Takie to czasem paradoksy zdarzają się na świecie. Ale może ja kogoś już samym tylko takim stwierdzeniem obrażam? A przecież nie mam zamiaru. Strach się bać nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się