Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      agresywny

agresywny

(5 wyników)
    • Witam wszystkich którzy zechcieli tu zajrzeć. Jestem studentką piszącą prace mgr na temat agresji kobiet w związku z czym szukam Panów który chcieliby opowiedzieć mi o swych doświadczeniach. Zaręczam że interesuje mnie sama historia a nie dane osobowe osób. Byłabym wdzięczna za pomoc. Oto mój mail przez który można się skontaktować socjolog23@wp.pl
    • Drogie Panie ..mam pytanie.. czy waasi mezczyni prezjawiaj zachowania agresywne.. napady wsiceklosci.. wrzaski, trzaskanie dzrwiami itp. z byle jakiego powodu.. Mam wrazenie ,ze Panowie sa bardzo slabi psychicznie i nie umieja rozwiazywac problemow , tylko rzucaj sie zbyle jakiego glupstaw.. mase rezczy ich przerasta.. ja tylko zastanawiam sie jak mu pomoc??
    • Kiedys bylo tak ladnie, ze poczta dzialala bez ciasteczeke? A teraz :( Zepsulo sie. Nie mozna sie zalogowac bez cookie. Bleee
    • Drodzy Mężczyźni, Masa was jest niedowartościowanych, sfrustrowanych, ponurych i czasem też agresywnych. Dlaczego tak dużo waszej płci jest zakompleksionych i wiecznie niezadowolonych? Poznałam właśnie faceta, który ciągle mi mówi że się czuje nieatrakcyjny mimo że mu mówię, że dla mnie jest b. przystojny. Jest tak niedowartosciowany, ze potrzebuje chyba tlum lasek, zeby wtedy uwierzyc w siebie. Chyba nie da rady go dowartosciowac....i bedzie wiecznie szukal sposobu na to. Czy...
    • cztery wspólne lata, duzo trosk, pieszczot, MIŁOŚĆ (co ona dzis znaczy), wyjazdy, wspólne wakacje, sex na rozgrzanym piasku i tysiace innych wspomnień. Tylko tyle(a może aż tyle) zostało mi po wczorajszej rozmowie. Niechce być ze mną. Męcze Go, denerwuje, jestem agresywna - to jego stanowisko. A ja głupiutka dziewczynka, naiwna choć mam mu wiele za złe nie umiem bez niego żyć. Jest jedyną miłościa jaka miałam w zyciu, jedynym mężczyzną któremu zaufałam. Nie umiem sobie poradzic ch...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się