Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      agresywny

agresywny

(7 wyników)
    • kobiety kogo wolicie:milych, spokojnych cichych i troche niesmialych facetow czy odwaznych, agresywnych ,pewnych siebie i szukajacych czasem zaczepki macho, ktorzy chca bic kogos kto krzywo na ciebie lub na niego spojrzy?
    • Powiem wam jakich mężczyzn preferuja kobiety i nie jest to moja opinia tylko wyniki badań socjologów z wielu krajów. Kobiety preferują mężczyzn silnych pracowitych, ambitnych, pewnych siebie,umiarkowanie agresywnych, dominujących nad innymi mężczyznami, mających dobre perspektywy finansowe, wysoką pozycje społeczną, władzę, prestiż. Kobiety wystrzegają się mężczyzn słabych, niepewnych siebie, bojaźliwych, mających słabe perspektywy finansowe, niską pozycje społeczną, takich któr...
    • Kochani proszę Was z całego serca o wsparcie i pomoc. Jestem z moim chłopakiem 3 lata (ja mam 20, on 22). Kocham go ponad życie, jednak on bardzo mnie rani. Jest czasem bardzo agresywny ale jest też kochanym człowiekiem. Gdyby nie te jego drugie oblicze czyli agresja to było by mniędzy nami super! Wczoraj np. byliśmy na imprezie sylwestrowej na dyskotece. Jak wiadomo tam jest dużo ludzi. No i zaczęło się od tego ze jakiś chłopak zapytał się mnie o coś, nawet nie zrozumiałam o co, a...
    • kocham go ponad wszystko.od4lat nieprzerwanie.on jest kochany,ale jak pojawiaja sie koledzy i alkohol jest po tym agresywny,obraza mnie i grozi.w domu u siebie demoluje rozne rzeczy(telefon np).teraz po wielu moich prosbch pije rzadko,ale co z tego??i tak za ktoryms razem uslysze,ze jestem glupia k..Prosze o pomoc ludzi,ktorzy przezyli cos podobnego
    • ...w stosunku do mojego chlopaka czesto doprowadzam go do placzu bardzo go ranie i nie umiem sie zmienic
    • a forum nazywa sie "na luzie"-to jakis paradoks...nie można się tu wypowedzieć swobodnie, bo jeśli nie spodoba sie Wam temat wątku, to drapiecie...żenua!
    • Witam. Mam 16 lat. Mój brat jest o 4 lata starszy. Zawsze trzymał się na uboczu, zatapiał w świecie książek, komiksów i komputera. W szkole nie uczył się najlepiej, choć możliwości intelektualne ma naprawde duże. Po prostu za bardzo skupiał się na świecie fantazji, a nie na realnym. W zeszłym roku pojechał na studia do Warszawy. Na lingwistyke stosowana. Wszystkim wydawalo sie, ze bedzie dobrze, bo on ma talent do jezykow, jednak zawalil studia. Powod? Calymi dniami zamiast chodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się