agresywny

(9 wyników)
  • Kobiece fora obfitują w wyzwiska i wzajemne podkreślanie swojej wyższości nad innymi. „Ja bym nigdy nie zrobiła takiej głupoty jak ty” – to lejtmotyw wszelkich dyskusji. Bo „JA” zawsze wiem lepiej i potrafię wyjść z każdej sytuacji. kobieta.wp.pl/kat,26251,title,Kobiety-w-sieci-sa-agresywne,wid,11509887,wiadomosc.html?P[page]=2
  • Choć policja zaznacza, że w czasie tegorocznych świąt na polskich drogach zginęło mniej osób niż w latach poprzednich, to niestety doszło do większej liczby niebezpiecznych zdarzeń. Z policyjnych statystyk wynika, że od Wielkiego Piątku na drogach życie straciło 35 osób, a ponad 540 zostało rannych. Przerażająca jest liczba pijanych za kierownicą. W te święta podróżowało ich prawie 2000. www.tvn24.pl/-1,1595423,0,1,swieta-za-kolkiem-szybcy--agresywni-_-i-2-tys-pijanych,wiadomos...
  • Niesamowicie agresywne pszczoly atakuja ludzi - pierwsze owady zauwazono pod Bytomiem. Owady prawdopodobnie skrzyzowaly sie z agresywna odmiana pszczoly poludniowoamerykanskiej.
  • wyczułam dziś na forum, czytam i dobrze że mnie tu nie było. Dopiero włączyli mi internet. Znowu awaria.
  • Właściciele agresywnych psów popełniają więcej przestępstw i wykroczeń - potwierdzają badania, o których informuje "New Scientist". ulubiency.wp.pl/kat,1010807,title,Uwazajmy-na-zle-psy-i-ich-wlascicieli,wid,11050780,wiadomosc.html?ticaid=17e50
  • Czerwiec 2006. Podwrocławska wieś Buków. Pięcioletnia Natalka bawi się na podwórku. Nagle mama dziewczynki słyszy z domu dziwne szczekanie. Wybiega. Natalka ma całą buzię we krwi. W zeszłym roku w sierpniu Polską wstrząsnęła sprawa pięciomiesięcznej Agatki z podpoznańskiej Starołęki. Dziewczynka leżała w ogrodzie, w wózku. Płakała, a rottweiler dziadków wyciągnął ją z wózka i zagryzł. Czy doszłoby do tych tragedii, gdyby w Polsce obowiązywały ostrzejsze przepisy dotyczące agresywny...
  • Plastikowy pistolet lub karabin dla dziecka pod choinkę? Kupować czy nie? Zdaniem psychologa dziecięcego Aleksandry Piotrowskiej - zabawki militarne mogą podsycać i wywoływać zachowania agresywne. Rodzice nie powinni zachęcać dzieci do zabaw w wojnę. Jednocześnie ekspert Dzień Dobry TVN podkreśla, że emocje takie jak złość, gniew i strach muszą mieć swoje ujście. __________________ Ja swoim dzieciom nie kupowalam.
  • policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7207578,Osmiolatka_zgwalcona_przez_dziesieciolatkow.html Czy to aby na pewno nie jest kwestia terminologii? Co takie dzieci mogą sobie nawzajem zrobić... Moze należy to nazwać "agresywne zabawy o podtekście seksualnym"... I dlaczego kolejny raz w GB...niedawno było o pladze gwałtow w Szkocji...i takie same dzieci...
  • Licznych obrażeń ciała doznała mieszkanka Kalisza zaatakowana przez psa rasy amstaf (American Staffordshire Terrier). Kobieta, broniąc się, zdołała zabić nożem agresywne zwierzę. Nie wiadomo, czy pies był szczepiony. Do zdarzenia doszło w poniedziałek późnym wieczorem. "Kobieta spacerowała ze swoim psem jedną z ulic. Amstaf zaatakował najpierw jej psa, a później rzucił się na broniącą go właścicielkę" - powiedział we wtorek PAP Roman Szeląg z miejscowej policji. Według niego, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się