Dodaj do ulubionych

Co studenci o Cosmo sądzą...

01.04.03, 22:45
A dokładniej: jak wygląda zdanie administratorów serwera w jednym z
akademików we Wrocławiu na temat Cosmo:

www.t15.ds.pwr.wroc.pl/faq.html
Miłej lektury. Mnie ubawiło. :D
Obserwuj wątek
    • Gość: meggie Re: Co studenci o Cosmo sądzą... IP: *.conexnet.pl 15.04.03, 08:57
      SUPER!!! ;-)))
      ...Hmm... Widzę, że facet, który to pisał nigdy nie zazanał .... seksu oralnego
      i żadna wybranka nigdy nie ugotowała mu (cytuję) miłego posiłku ;-))) Ale
      panowie głowa do góry!!! Na wszystko przyjdzie czas ;-))) :-D
    • Gość: nike Re: Co studenci o Cosmo sądzą... IP: *.stuwo.fh-wilhelmshaven.de 21.04.03, 12:57
      hihihi tak tak chlopcy z t15 to juz od dawna wiadomo ze niezaspokojeni
      w pooprzednie wittigalia pokazywali nagie tylki ciekawe co stanie sie tym razem
      a jesli chodzi o Cosmopolitan hmmm czyzby gazeta nie dla facetow???
      ja mysle ze mogliby sie czasem czegos z niej nauczyc wlasnie np na tematy sexu
      bo uwazaja sie za ogierow a nie maja pojecia o najprostszych rzeczach
      powodzenia w czytaniu - tj milej lektury!
      • ryanoconnell Re: Co studenci o Cosmo sądzą... 23.04.03, 10:12
        O wypraszam sobie! Proszę mnie do mieszkańców akademików nie przyrównywać. ;)
        • Gość: nike Re: Co studenci o Cosmo sądzą... IP: *.stuwo.fh-wilhelmshaven.de 29.04.03, 12:15
          nio prosze sie panie Ryan nie obrazac:) ale gatunek akademicki udalo mi sie
          poznac:) moze nie wszyscy tacy sa ale... niom w kazdym razie ja tam lubie
          Polibude bo jest jaka jest a tekst ponizej kolezanki maji jest the best i
          rowniez sie pod nim podpisuje:)

"Faceci to jednak nieskomplikowany gatunek Homo Sapiens. Dać jeść, zrobić
          dobrze i wypuszczać często na dwór"

- motto - chyba powiesze nad łóżkiem bedzie mnie rozsmieszac przed snem:) niom
          slonka jasne ze was kochamy bo wlasnie jestescie NIESKOMPLIKOWANI nie tacy jak
          my ...kobiety:P
    • majadoc Re: Co studenci o Cosmo sądzą... 27.04.03, 15:04
      Dla mnie bomba!!! Szczególnie ten miły posiłek... Faceci to jednak
      nieskomplikowany gatunek Homo Sapiens. Dać jeść, zrobić dobrze i wypuszczać
      często na dwór - cała filozofia udanego związku... :-DDD Ale i tak was kochamy.
      Duża buźka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka