ryanoconnell 01.04.03, 22:45 A dokładniej: jak wygląda zdanie administratorów serwera w jednym z akademików we Wrocławiu na temat Cosmo: www.t15.ds.pwr.wroc.pl/faq.html Miłej lektury. Mnie ubawiło. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meggie Re: Co studenci o Cosmo sądzą... IP: *.conexnet.pl 15.04.03, 08:57 SUPER!!! ;-))) ...Hmm... Widzę, że facet, który to pisał nigdy nie zazanał .... seksu oralnego i żadna wybranka nigdy nie ugotowała mu (cytuję) miłego posiłku ;-))) Ale panowie głowa do góry!!! Na wszystko przyjdzie czas ;-))) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: Co studenci o Cosmo sądzą... IP: *.stuwo.fh-wilhelmshaven.de 21.04.03, 12:57 hihihi tak tak chlopcy z t15 to juz od dawna wiadomo ze niezaspokojeni w pooprzednie wittigalia pokazywali nagie tylki ciekawe co stanie sie tym razem a jesli chodzi o Cosmopolitan hmmm czyzby gazeta nie dla facetow??? ja mysle ze mogliby sie czasem czegos z niej nauczyc wlasnie np na tematy sexu bo uwazaja sie za ogierow a nie maja pojecia o najprostszych rzeczach powodzenia w czytaniu - tj milej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Co studenci o Cosmo sądzą... 23.04.03, 10:12 O wypraszam sobie! Proszę mnie do mieszkańców akademików nie przyrównywać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: Co studenci o Cosmo sądzą... IP: *.stuwo.fh-wilhelmshaven.de 29.04.03, 12:15 nio prosze sie panie Ryan nie obrazac:) ale gatunek akademicki udalo mi sie poznac:) moze nie wszyscy tacy sa ale... niom w kazdym razie ja tam lubie Polibude bo jest jaka jest a tekst ponizej kolezanki maji jest the best i rowniez sie pod nim podpisuje:) "Faceci to jednak nieskomplikowany gatunek Homo Sapiens. Dać jeść, zrobić dobrze i wypuszczać często na dwór" - motto - chyba powiesze nad łóżkiem bedzie mnie rozsmieszac przed snem:) niom slonka jasne ze was kochamy bo wlasnie jestescie NIESKOMPLIKOWANI nie tacy jak my ...kobiety:P Odpowiedz Link Zgłoś
majadoc Re: Co studenci o Cosmo sądzą... 27.04.03, 15:04 Dla mnie bomba!!! Szczególnie ten miły posiłek... Faceci to jednak nieskomplikowany gatunek Homo Sapiens. Dać jeść, zrobić dobrze i wypuszczać często na dwór - cała filozofia udanego związku... :-DDD Ale i tak was kochamy. Duża buźka!!! Odpowiedz Link Zgłoś