Dodaj do ulubionych

Hammamet - hotel ALMAZ

IP: 193.109.212.* 23.04.07, 13:07
Byliśmy w Hotelu Almaz - przepięknie, super atmosfera, ze łzami w oczach
odjeżdżaliśmy...było cudownie!!!
Piszcie co chcecie wiedzieć
dorval@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: qwer Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:05
      My jedziemy 02.06 i już sie nie możemy doczekać... jakieś rady ? byliście może
      na sacharze?
      • Gość: P Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: 193.109.212.* 24.04.07, 12:14
        Na Saharze jest podobno fantastycznie, mozesz pochodzic sobie po piachu - taki
        godzinny spacer...wybierzcie sie do Tunisu, Kartaginy i Sidi Bou Said - Tunis
        jest przepiekny...Medinę w Yasmine, w centrum Hammmamentu tez, no i w Tunisie,
        choć tam drogo i podobno bardziej kradną <na szczescie nie okradli nas>
        polecamy również. Pozdrowienia dla rezydenta Jacka :)
    • Gość: SylwiaS Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: 193.24.200.* 24.04.07, 16:06
      Jade do Almaz 5 maja. Mam nadzieje, ze bede zadowolona z wyboru hotelu. Czy
      macie jakies rady, wskazowki, spostrzezenia, itp odnosnie hotelu??? Z gory
      dzieuje za informacje. sylwia.sadowska@op.pl
      • Gość: paula814 Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:23
        Ja wróciłam wczoraj z Tunezji, docelowo mialam właśnie hotel Almaz, spędziałam
        tam noc po czym wskutek naszej interwencji (brak w hotelu opcji all inclusive)
        zostalismy przeniesieni do innego hotelu. Jeśli chodzi o Almaz to hotel bardzo
        ładny, ładne pokoje, czysto, obsługa miła. Takze jeśli nie masz wykupionej opcji
        all to spokojnie mozesz jechać, bedziesz zadowolona. Polacy opuszczajacy ten
        chotel mówili, ze było super.
        • Gość: SylwiaS Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: 193.24.200.* 27.04.07, 16:33
          Witam, mam wykupioną opcje all, na stronie Vivy przeczytalam ze all dostepne
          jest od 21 kwietnia, wiec ja juz powinnam je miec (taka mam nadzieje);) Mam
          pytanie, czy na lotnisku bardzo duzą uwage zwracaja na wage bagazu? Ile kg moze
          miec bagaz - 15 czy 20? Dzieki i pozdrawiam:)
          • Gość: paula814 Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 18:35
            Z tym all w Almaz to dziwna sprawa, wczoraj w drodze powrotnej pytalam
            rezydentki czy ten all jest tam rzeczywiscie dostepny od 21 kwietnia a ona
            powiedziala, ze tak tam kręcą, wymyslaja, że trudno to nazwać all inclusive i
            mowiła, ze dobrze zrobiliśmy zmieniając hotel. Mogę Ci tylko poradzić, abyś na
            miejscu, jeśli okaze się że ta opcja nie jest taka jak wykupilaś, żądała zmainy
            hotelu.
            Bagaż moze mieć 15 kg, a podręczny 5 kg. Czy zwracają taką uwagę, trudno
            powiedzieć, bo mnie się udało nie przekroczyć wagi. Pozdrawiam
            • Gość: SylwiaS Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: 193.24.200.* 28.04.07, 15:39
              A jak pogoda? Jaki filtr kremu do opalania polecasz?
              • Gość: paula814 Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.07, 19:42
                Pogoda była przerózna, raz pochmurno, raz słonecznie,
                trochę padało, upalów raczej nie było ale jest ciepło,
                opaliliśmy się ładnie. Woda w morzu i basenach przy hotelu jak dla mnie zimna
                ale odważni się kapali (w tym mój mąż i córki). Krem z filtrem 15 miałam i
                według mnie w zupełności wystarczył. Życzę udanego wypoczynku i pięknej pogody.

Ja ten wyjazd wspominam wspaniale mimo początkowych kłopotów z hotelem
                • Gość: SylwiaS Re: Hammamet - hotel ALMAZ IP: 193.24.200.* 01.05.07, 07:43
                  Hej, mam jeszcze jedno pytanie. Czy butelke wodki moge przewiezc w bagazu
                  rejestrowanym a nie w podrecznym? I czy musze zglaszac fakt ze ją mam? Jak to
                  jest? Byc moze to glupie pytanie, ale pierwszy raz bede leciec samolotem. Z gory
                  dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka