apteki

(5 wyników)
  • no wlasnie czy istnieje jakis sposob zeby w miare regularnie sie zalatwiac?? probowalam juz siemienia lnianego- troszke pomoglo ale podobno nie mozna dlugo stosowac. soku z surowych burakow: 1-szy dzien s**czka, a potem znowu nic:( teraz testuje oliwe na czczo ze szklanka cieplej wody... chodzi mi o jakis patent, tylko zeby nie powodowal sr... tylko taka normalna kupke:] hmmm czy ktos w ogole zna cos takiego?? acha, a jak dziala colon c?? to znaczy jakiej konsystencji jest potem kup...
  • Bylam dzisiaj u lekarza, bo jestem super chora. Przepisala mi antybiotyk - Zamur. Z ulotki wyczytalam, ze zaburzenia zoladkowo-jelitowe po spozyciu sa czesto spotykane. I tak sobie mysle, czy go w ogole brac. Bo jak zdrowi ludzie (w sensie bez zadnych problemow jelitowych itp) moga miec takie sensacje, to obawiam sie, czy u mnie moze sie to stale pogorszyc. Co byscie mi poradzili? Nie wiedzialam, ze to jest antybiotyk dopoki nie przeczytalam na ulotce.
  • Czy ktos z Was slyszal/stosowal ten lek? Wprowadzili go niedawno w Stanach - jest dla kobiet z ZJN cierpiacych na zaparcia. www.resmedica.pl/zdinfo900.html www.tegaserod.com www.medicinenet.com/tegaserod/article.htm Pozdrowienia Joasia
  • Witam Od 7 lat cierpię na zespół jelita drażliwego ( postać biegunkowa )i jak większośc brałam różne leki: duspatalin, loperamid itp. potem akpunktura, zioła. I teraz podsumowanie. Akupunktura i zioła pomagaja, systematyczne ich picie pomaga ale organizm moż e się przyzwyczaić do ziół) ale bardzo pomagają czarne jagody, jestem od roku prawie na czarnych jagodach i jest mi lepiej, wcześniej bez loperamidu nie wyszłam z domu. Kupiłam sobie w wakacje z pięć wiaderek czarnych jagód ...
  • hej chciałam się zapytać Was Kobietki czy stosujecie normalnie tabletki antykoncepcyjne, czy może plastry? czy nie ma żadnych przeciwskazań do stosowania pigułek, bo ja cały czas biorę leki na jelito i nie wiem czy moja wątroba to wszystko wytrzyma... proszę o pomoc, mój facet się niecierpliwi a ja nadal nie chce wiem co mam robić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się