Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      apteki

apteki

(6 wyników)
    • No i jest marzec...Minęło ponad 3 miesiące od momentu, gdy Codex Alimenarius zaczął oficjalnie funkcjonować w Polsce. Zestaw norm, który ma zagłodzić na świecie 3 miliardy ludzi, napromieniować żywność, rozsiać DTD po kuli ziemskiej, sprawić ze hodowle krow zamienia się w hodowle potworów rodem z Wyspy Doktora Moreau...to straszne, jakim cudem w ogóle przeżyliśmy te 3 miesiące? Ja na ten przykład wczoraj kupiłem zonie zestaw witamin w aptece, policja mnie nie aresztowała za posiadanie zaka...
    • Jak myślicie, czy naprawdę to może się przydac na grypę. No na logikę biorąc tak. Rzeczywiście przechowywanie żywności w srebrnych naczyniach zapobiegało psuciu, do napojów wrzucano srebrne monety aby nie fermentowały, w filtrach do wody są srebrne membrany bakteriobójcze. Znalazłam stronkę na ten temat, ale pytam o doświadczenia z takimi preparatami. www.srebrokoloidalne.eu
    • Proszę pomóżcie! gdzie ja mam to kupić. jestem już zrezygnowana, nigdzie nie mogę znaleźć!
    • nimam pieniedzy na lekarza dziuka ktura mi sie zrobila jest na przednich zebach uwazam ze moge w prosty sposub sama jom zakleic moge . czy w aptece moge kupic takom malom plombe dentystycznom na dwa milimetry bo za dentyste nie zaplace gdyz jestem bezrobotna i nimam pieniedzy
    • czesto tu i na innych zdrowotnych forach cytowana jest Dr. Gornicka. Czy jej jakies konkretne dzielo czy ogolnie, chcialabym wiedziec. MOzecie podac tytul ewentulanie fajnie by bylo zrobic taki maly spis ksiazek podrecznych:) Dzieki i pozdrawiam Sabba
    • gdzie ją można kupić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się