apteki

(8 wyników)
  • Chciałbym się dowiedzieć, czy osobie niepełnosprawnej chorej na epilepsję przysługują jakieś ulgi z tytułu wydatków na leki. Mam rentę socjalną kilkaset złotych, a na leki po wizycie u lekarza muszę wydać ponad sto złotych. Czy można się z takimi rachunkami gdzieś udać i otrzymać jakieś wsparcie?
  • czy lamitrin nie jest juz w calosci refunowany??? dzisiaj placilem w aptece za różne leki i cos mi za duzo wyszlo. Teraz patrze ze za lamitrin tez troche zaplacilem.
  • W aptece powiedzieli mi, że cena lamitrinu 50mg teraz za 30 tabletek trzeba będzie zaplacic ok. 50 zł. czy ktoś z was o tym słyszał. ja nie mam tyle pieniędzy na ten lek
  • hipotetyczne. Powiedzmy ze zapomnialam wziac leku rano zalozmy (oczywiscie mam to zakodowane, nawet nieswiadomie kieruje sie moja reka po lek:D) i wyjechalam kilkadziesiat km od domu. Czy pani w aptece jest zobowiazana dac lek bez recepty w takim wypadku? Takie sobie moze glupkowate nieco pytanie, ale zaprzata mi mysli:)
  • Zamówiłem sobie wczoraj topamax w aptece bo nie było. Zachodzę dzisiaj by odebrać 4 opakowania setek po 28 tabletek i ... tadamtadam pani mi oswiadcza że JEDNO opakowanie czyli te 28 tabletek które mi wystarcza na trochę ponad tydzień kosztuje 115 zł. chyba ich nieźle posrało mam wydać 500 zł na 4 opakowania które mi wystarczą na trochę ponad miesiąc ???????? ratunku pomocy gdzie jeszcze w warszawie można dostać tanio topamax100 obleciałem już chyba z 5 aptek ! a tak na marginesie to...
  • Jestem ciekawa czy kotos bierze ten lek ??Jak tak to jak udaje mu sie go zdobyc ??Moj syn / 27-letni epileptyk/brał go dosc długo i byl rewalacyjny - naprawde/ ataki praweie znikły))Treaz ten lek zniknął z Aptek, syn ma zastepczy lek /pentimid/ale to nie to.Dlatego mam prośbe ,jak ktoś go uzywa niech mi powie jak go zdobywa )?? POzdrwiam _
  • Poszłam do apteki przed chwilą wykupić a tam farmaceutka walnęła mi kosmiczną ceną, okazało się, że od 1 lipca cena jest większa. Ech gdybym wiedziała, to bym tydzień temu wykupiła kilka paczek. Jakie to bez sensu. Dostałam totalnego doła, typu dlaczego ja choruję i takie tam. Niby to kilka złotych miesięcznie więcje ale i tak wkurza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się