apteki

(283 wyniki)
  • Jak to możliwe? Dziś rano w aptece się dowiedziałam, że nie mogę kupić w cenie promocyjnej wapna ( a to 15 zł mniej ), które zażywam na stałe, bo jest zakaz promocji i cen hurtowych w aptekach, ale ciężko mi to zrozumieć, bo refundacja refundacją, ale czemu wycofali ceny hurtowe?
  • Hej mam pytanie - zakupiłam wczoraj w aptece lekarstwo, które było wyprodukowane 02. 2009 a jest ważne do 02.1011. To dla mnie bardzo krótki termin i boję się że nie zużyję tego w tym terminie. To są tabletki na migrenę które będe stosować bardzo rzadko. Czy mam jakieś prawa do zwrotu/wymiany tego lekarstwa?
  • w jednej z aptek wydalam juz dosc sporo pieniedzy na rozne rzeczy. Kiedy poprosilam pania by sprawdzila ile mam punktow na karcie, powiedziala ze mam 70 kilka (dokladnej liczby nie pamietam)pkt. Dala mi katalog z nagrodami, tam sprawdzilam ze juz od 33 pkt.dostaje sie jakis drobiazg, jednak nikt mi nigdy nic nie zaproponowal. Czy trzeba sie upominac o swoje prawa czy jak to w ogole dziala? Jakos nie wydaje mi sie by panie kwapily sie by cos dac w nagrode;]
  • To jakaś totalna paranoja!!! Żeby różnica ceny zwykłej aspiryny sięgała 50 %??????? To samo jest z tabletkami antykoncepcyjnymi!Różnica na opakowaniu to ok. 15złprzy cenie ok. 30 zł. Nawet nie wykraczałam po za dzielnice- ceny porównuje z dwóch aptek mokotowskich. Powinny być narzucone ceny z góry!Jak można dopuścić do tego żeby apteka naliczała aż taką marżę! Nie mogłam się powstrzymać i musiałam założyć ten watek, okazując tym samym swoje zbulwersowanie ;)
  • Witajcie dziewczyny! mam pytanie czy któraś się spotkała z takim faktem? Ja w dniu dzisiejszym oniemiałam w aptece jak usłyszałam, że nie mogę wykupić recepty na pigułki gdyż właściciel wprowadził zakaz sprzedaży środków antykoncepcyjnych. Tak mnie zamurowało, że nawet nie spytałam czy prezerwatyw też nie mają w swojej ofercie. Czy któraś spotkała się z taką sytuacją? Pozdrawiam
  • Muszę przyznać, ze ostatnio czuję się trochę zdezorientowana asortymentem naszych aptek. W okresie mojego dzieciństwa w aptekach sprzedawano lekarstwa. Była jeszcze wata i pierwsze podpaski traktowane bardziej jako środek opatrunkowy i niż produkt kosmetyczny. A w tej chwili uświadamiam sobie, że nie tylko znaczną część zasobu towarów stanowią kosmetyki, ale w formie podobnej lekom sprzedawanych jest mnóstwo substancji pseudomedycznych czy też mówiąc delikatnie z zakresu medycyn...
  • Moze orientujecie sie kiedy do aptek powroci STEDIRIL? Ewentualnie czy znacie powod wycofania tych pigulek ze sprzedazy/pozdrawiam
  • na recepte? Chodzi o to że potrzebuję dziś globulek bo do lekarza idę dopiero w poniedziałek i nie wiem czy oni mogą mi sprzedać w wyjątkowej syt. i czy można wyprosić od farmaceutów.?
  • Kochani, kto zna tanie apteki w W-wie? bardzo proszę o adresy, jakby ktoś posiadał również telefon to będę wdzięczna. pozdrawiam serdecznie, Agi
  • Obeszłam juz z 20 aptek i nigdzie nie ma. Czy komus ostanio udało sie kupic? Bardzo prosze o adres apteki. Najlepiej Mokotów albo Centrum
  • Witam, watek dotyczy cen w aptekach wroclawskich (pewnie odniesc to mozna do wszystkich miast). Niestety z pewnych wzgledow skazana jestem na stosowanie kosmetykow dostepnych tylko w aptekach. Specyfiki te sa dla mnie drogie. Ale szokujace wrecz sa roznice cen w poszczegolnych aptekach. Dla mnie roznica 10 zl za jeden krem ma duze znaczenie. Nie chodzi wylacznie o ceny kosmetykow, ale rowniez lekow (roznice moze mniejsze, ale jednak sa rowniez). Zastanawiam sie, czy ktos z obecny...
  • Czy ktoś może wie gdzie w tym mieście można najtaniej kupić cilest? Ostatnio kupowałam po ok. 34 zł za listek. Poprzednio niewiele taniej, a przecież każde miasto ma jakieś tańsze apteki np. w Warszawie można kupić za ok. 26 zł. Czekam na pomysły i pozdr.
  • Hej. Wczoraj byłam nad morzem i zaziebiłam się. Mam ból po pr i lewej stronie wdole brzucha, czyzby to jajniki? wziełam urosept co moge jeszcze? pomóżćie, czy zwykle nasiadówki z rumianku wystarczą?
  • Bo krem Delfen juz wycofali, prawda? Spotkalam sie z opinia, ze jest juz tylko Pantenex Oval. Ladny mi wybor :/
  • Co można dostać bez recepty i bez problemu na grzybicę pochwy w aptece ?? najlepiej coś skutecznego :) Pozdrawiam :)
  • Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was kiedykolwiek korzystała z tego typu wynalazku i czy był tego pozytywny efekt (poczęcie?). Jakie polecacie ? Słyszałam tylko o Clear View.
  • Od 3 lat biorę stediril30, w zeszłym tygodniu byłam u lekarza po recepte a on powiedział, że Stedirilu na razie nie ma i nie bedzie w aptekach. I rzeczywiście nie ma, pytałam w kilku aptekach. Czy u was jest tak samo?
  • pisałam do scheringa i własnie dostałam odpowiedź - w maju, w aptekach, czekam na yasmin już długo i wiażę z nim wielkie nadzieje...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się