Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      apteki

apteki

(5 wyników)
    • Ketoza(4)

Mam do Was pytanie: jak radzicie sobie z okropnym zapachem z ust, który jest wynikiem ketozy? Mnie wkurza i zapach z ust, i wydaje mi się ze mocniej się pocę... Czy Wy też miałyście takie spostrzeżenia? wiem, że żucie gumy pomaga, ale ja bym ją chyba musiała non-stop żuc!!!!! i wciąż się kąpać!!!!! mycie zebów nic nie daje, a i tik- tak wystarcza na 10 min...
    • i jak sie to fachowo naqzywa co bym mogła w aptece zakupic?
    • No spróbujmy ;) Już od dawna noszę się z pomysłem założenia tego wątku. Co jakiś czas pojawiają się na forum pytania o konsultanta w tym czy innym mieście - takiej właśnie informacji ma służyć ten wątek. Chciałabym, żeby panowały w nim następujące zasady: 1. w tytule postu podajemy MIASTO 2. podajemy imię (i nazwisko) konsultanta, a także jego namiary kontaktowe (telefon, mail, strona internetowa) 3. koniecznie(!) proszę o uzasadnienie, dlaczego cenimy współpracę z tą, a nie inną os...
    • ketoza(4)

niby czytałam, ale jakos to do mnie nie dociera, może dlatego, że osłabiona jestem :-). Dlaczego właściwie ta ketoza jest tak ważna i co od niej zależy??? Ja jestem dziś w 14 dniu ścisłej i, mimo, że nie podjadam, odczuwam jednak głód między posiłkami, nie jest on może tak wielki, jak na początku, ale jednak. Czy to jakaś anomalia??
    • sluchajcie dziewczyny! to jest straszny szajs.. nie warto sobie psuc zdrowia! chcialam sobie to kupic w aptece to sie babka przezegnala i powiedziala zebym tego nie jadla! ze to tak wyplukuje wapn z kosci ze po skonczonej diecie ma sie takie zwyrodniale gorzej niz 100letnia baba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się