apteki

(8 wyników)
  • Wpisujmy tu miejsca, gdzie leki można kupić znacznie taniej. Nie dajmy na sobie zarabiać aptekom (niezły ostatnio biznes, namnożyło się ich ostatnio :) W temacie posta - MIASTO.
  • Dzwoniła do mnie przed chwilą jakaś kobieta (nr który mi się wyświetlił to 22427777). Kobieta powiedziała, że wygrałam coś tam, bo nazbierałam 1000 pkt robiąc przez rok zakupy w aptekach (nie aptece!) na kwotę conajmniej 100 zł miesięcznie. Na pytanier skąd ma takie informacje powiedziała, że z aptek. Czy to możliwe, aby apteki udostępniały moje dane (jestem pewna, że w żadnej z aptek nie wyrażałam na to zgody). Blef ? Bo jeżeli nie blef to skandal!
  • zabrzmiało jak ogłoszenie ;) poczytałam, że teraz 36a. i Żabba (może ktoś jeszcze) bierzecie. jak Wam jest? biorę wenla 225 mg, a dół jak cholera. nawet teraz, nocą, od wielu miesięcy wcale mi nie lepiej. a jak cenowo to wygląda?
  • Wqrw :/(8)

Stoję w kolejce do piguły żeby mi wypisała receptę-Lamitrin, Cloranxen i lek dla dziecka na mojej recepcie(wcześniej przepisywany-ciągłość).Problemu z nim nie było. Problem był z Cloranxenem. Baba na cały ryj pyta:" A to nasenny na nerwicę czy antydepresyjny? Bo nie wiem jak pisać." Ja pindolę. Cała recepcja chorych, a ta mi mordę drze. Zapisała, poszłam do apteki. Pan mi mówi, że Cloranxen musi być na osobnej recepcie bo to lek silnie nasenny. On mi powiedział to cicho bez zwracania u...
  • Przechodzę na lamo. Jak się okazuje nie mogę jej kupić w żadnej okolicznej aptece i farmaceuci nawet nie wiedzą co to jest za lek.W każdej aptece robili wielkie oczy i pytali -a co to?-Tak więc muszę czekać aż sprowadzą ten lek do apteki w mojej miejscowości. Nigdy nie brałam lamo,więc to będzie nowy test na moim organizmie.Poczytałam sobie i naprawdę wygląda na to że ma ona dużo mniej skutków ubocznych niż karbamazepina i kwas.Tylko ta wysypka brzmi groznie.Dr.Mądra chce za wszelką cene zrob...
  • Prośba(4)

Mam prośbę: czy ktoś mógłby mnie poratować Tegretolem 0,4? Urządzałaby mnie nawet niewielka ilość. W aptekach jest nieosiągalny, nie mogę zrealizować recepty. Hurtownie też wyczerpały zapasy. Muszę jakoś przeczekać.:((( Pomóżta, Dobre Ludziska!
  • Nadal leze w domu na utrzymaniu chlopaka. Czuje sie fiz.slaba i zmeczona, a na mysl o jakiejkolwiek najprostszej pracy - juz czuje sie zmeczona. Nie mam pojecia co moglabym robic, do jakiej pracy sie nadaje. Obzeram sie wszystkim co jadalne. Nie wiem co dalej ze mna bedzie. Nawet nie chce wiedziec. I prosze, nie piszcie, ze bedzie lepiej, nie rozczulajcie sie nade mna.
  • K....(9)

westchnę sobie. 300 zeta za lamotryginę, przeraziłam się. Miła pani farmaceutka też i dostałam rabat 50-złotowy. To jest chore...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się