apteki

(9 wyników)
  • witam mam do was pytanie pewnie glupie jak nei wiem co ale musze kogos o to zapytca. Chce wyjechac za granice pracowac do UK alejestem uzalezniona od tabletek przecz. czy ktoras z was wyjechala majac podobny problem i tam radziła sobie z tym jakos? chce z tym skonczyc ale nie wiem czy dam rade, a od czasu do czasu po prostu musze wziasc tabletki bo inaczehj si enie załatiwe:( w polsce jest sporo aptek a tam? jakie jest wyjscie ...bezsensu. Wiem co napiszecie skoncz z tym wariat...
  • Choruje na bulimie kilkanascie lat. Czasem bylo lepiej, czasem gorzej. Ostatnio fatalnie. Przypadkowo w internecie trafilam na srodek homeopatyczny, ktory mial pomagac walczyc z otyloscia. Pomyslalam, ze jak nie pomoze, to raczej nie zaszkodzi (zwlaszcza ze w homeopatie zupelnie nie wierze). Kupilam - w Wawie 12 zl. Aha: w aptece nie bylo - sprowadzili. Jest to lek nr 47 firmy Lehning. Mnie bardzo ulatwia powstrzymywanie sie od napadow obzarstwa. Pierwsze efekty zauwazylam po tygo...
  • ..jak schudnąć, myślałam o tym tussi, i czy jak poproszę o to w aptece to mi to normalnie sprzedadzą? jest coś jeszcze skutecznego, w miarę niedrogiego i bez recepty?
  • ok. nieźle się wkurzyłam! wchodzę do apteki proszę o pudełko tabletek Tussipectu, a tu dupa! na RECEPTĘ!!! co ja teraz zrobię? czy znacie może jakiś inny środek, który zawiera efedrynę, nie jest za bardzo drogi i jest nie na receptę? proszę pomóżcie!!!
  • Chciałabym kupić mezitang w aptece i wiem, że w niektórych jest. Jeśli wiecie w jakich moge go kupić, prosze podajcie mi adres. Najlepiej żeby były w Warszawie. Na mokotowskiej jest jedna ale nie chcieli mi sprzedać bo młodo wyglądam.
  • ...no włąsnie zaczęłam 2 dzień...i tylko serce szybko bije...a tak to nic mi nie jest...nie mam w ogle ciągutków do jedzenia...jezu dziś zjadłam tylko ćwiartkę bułki...5 gruzów bułki z szynką...talerz zupy pomidorowej...i z 5 małych łyżek budyniu waniliowego...przy 6 tabletkach...jakie zjadłam...a jeszcze w niedziele...zjadłam tyle...ze wole nie wymieniac bo zima by mnie zastała...mam bulimie...teraz już nawet nie rzygam...wyszłam z piekła chyba...tak mi sie zdaje...ale wszędzie w...
  • Witam! Jeszcze kilka miesięcy temu byłam bardzo chora na anoreksję i doprowadziłam się do stanu krytycznego.Dzisiaj jestem zupełnie zdrowa, mam normalną wagę, wszystko normalnie jem. Mam jednak teraz problemy. Wypadają mi garściami włosy i nie powraca mi miesiączka. Stosowałam wszystkie dostępne preparaty przeciw wypadaniu włosów ,ale nic nie pomaga. Czy macie jakieś sposoby zapobiegania? Chaciałam się tez dowiedzieć w jakim czasie moge się spodziewać miesiączki. Pozdrawiam
  • Panienki, udało mi sie zdobyć meridie.Dopisałam sobie ja do leków,które miałam na recepte.Nie wiem czy to karalne-pewnie tak,ale przecież apteki tez łatwo nie mają i nawet tak kiepsko podrobioną recepte przyjmą,bo 412zł piechotą nie chodzi.Ale jestem happy,powiedzcie od kiedy działa,jak i w jakich godzinach brac.Naprawde warte tej kasy??
  • CZY ZNACIE JAKIES DOBRE HARBATKI CZY TABLETKI NA PRZECZYSZCZANIE?ALE TAKIE ZEBY DOBRZE DZIALALY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się