apteki

(79 wyników)
  • Cześć, szukam gdzie najtaniej można kupić leki do stymulacji przed IVF. Znalazłam aptekę Millenium na Kruszwickiej w Krakowie - np. dekapeptyl 0,1 - 230 PLN. Czy któraś z Was znalazła taniej?
  • w której aptece w Poznaniu można kupić ovitrell zastrzyk?
  • Słyszałam od dziewczyn, że ciężko kupić, dziś czytałam też post gagat100. Lekarzy pytałam nic nie wiedzą, może ktoś coś wie, a może to chwilowy brak w hurtowniach.
  • Walcze z bakteriami ale juz nie wyrabiam na Lactovaginal. Podobno jest dostępny kwas mlekowy w aptekach. Czy ktoras z was spotkala sie z tym specyfikiem? Ile kosztuje? Jak sie nazywa? Czy jest na recepte?
  • Jestem 7dpt.Lekarz początkowo zapisał mi luteinę 50 3x2 tabl dziennie.Po kilku dniach zwiększył do 3x4 tabl dziennie dopochwowo. Okazuje się ,że przy takiej dawce nie starczy mi dopochwowej.Mam jednak jeszcze 1 opakowanie podjęzykowej. Nie jestem pewna ,ale zdaje się ,że kiedyś lekarz wspomniał,że tą podjęzykową można DOPOCHWOWO?? Proszę poradźcie !!
  • Może ktoś mi pomoże i podpowie, czy w warszawie jest dostepny w aptekach PREGNYL. Obdzwoniłam kilka i nigdzie nie ma, w hurtowniach farmaceutycznych też są braki. W jednej aptece usłyszałam, że może będzie w sierpniu. A mnie potrzebny już???!!!!
  • Dziewczyny nie wiecie gdzie można dostać pregnyl , bo nie bardzo mogę dostać u siebie w aptekach, dajcie znać!!!!!!!!!
  • Pytanie jw. Od razu wyjasnie dlaczego pytam.Otóz w tym cyklu bore gonal po raz drugi. W tamtym cyklu lekarz gonal 900 miał u siebie w gabinecie i zapłaciłam za niego 1540 zł. A wczoraj nie miał 900 u siebie i wypisał recepte i wiecie ile zapłaciłam w aptece? 930? 600 zł różnicy dla kogos kto zbiera kazdy grosz na leczenie to duzo? Widzicie nawet lekarze od leczenia niepłodnosci chca z nas zedrzec skóre. Spotkaliscie sie z czyms takim? Dodam ze miało to miejsce w Białymstoku u ba...
  • czy w waszych miastach też macie problem z jego zakupem??? u nas nawet w hurtowniach nie ma :((( i jak tu iść do przodu :((( chodzi mi o taki w zastrzykach. pozdrawiam
  • Dziewczyny czy to prawda?Do tej pory bralam bromergon a od teraz mam przepisany parlotel patrzylam na sklad maja taki sam a moze jest jakas roznica oprocz cenowej?
  • Mam pytanie jak w temacie - jakie macie doświadczenia z testami owu, czy uważacie , że testy są wiarygodne, jeśli tak to proszę o nazwę firmy. Jestem po laparoskopii i lekarz prowadzący przez pół roku zalecił starania naturalnie ( jedno nieudane in vitro mam już za sobą), chciałabym wiedzieć dokładnie, kiedy będzie owulacja, a skoro bez monitoringu to pomyślałam, że to dobry pomysł. Pozdrawiam
  • Dziewczyny jesli ktoras z was mialaby do odsprzedania 2 ampulki pregnylu 5000 mj.,bylabym wdzieczna.Pisac gg 6843021.Jestem stymulowana clo i duphastonem.Ten cykl juz odpada ,poniewaz moje pecherzyki nie pekly .Monitoring ,a tu dwie male torbielki w 18 dniu cyklu.Nastepny cykl z pregnylem ,a go nigdzie nie mozna dostac.Nie wiem czy juz sie poddac ,czy nadal probowac.
  • Cześć, Potrzebuję informacji, gdzie mogę szybko i w miarę tanio !!! kupić Menopur na terenie Warszawy. Dowiadywałam się w kilku aptekach, ale nie mają, bo lek jest bardzo drogi. Czy możecie mi coś doradzić? Pozdrawiam Angelika
  • spóznia mi się okres juz chyba 2-3 dni :D:D:D przewaznie miałam 25-26 dni boli mnie brzuch jak na @:) jestem senna:) wiem wiem..:) ze dramatyzuję znowu:) pozdrawiam świątecznie
  • i teraz mam go w nadmiarze... lekarz powiedział, że już nie będę go przyjmować. może któraś z Was byłaby zainteresowana odkupieniem? mam 3 całe opakowania clexane 20mg. odsprzedam po niższej cenie niż kupiłam (do uzgodnienia, ale myślę, ze się dogadamy :), bo chcę się go tak naprawdę pozbyć, a szkoda mi go wyrzucić. był kupowany w listopadzie, albo pod koniec października, mogę nawet poszukać paragonu. zainteresowanych prosze o kontakt na priva. jestem z warszawy, więc tu możliw...
  • Fostimon(13)

Dziewczyny, podchodzę do drugiego ICSI i będę stymulowana fostimonem. Podobno nigdzie go teraz nie ma, a w zastępstwie podawany jest puregon, ktory jest dużo droższy... Czy któraś z Was orientuje się jaka jest różnica cenowa tych dwóch leków i czy może jednak gdzieś można dostać fostimon? Z góry dziękuję!
  • planuje dzidziusia i mam pytanko. Podobno są testy na owulacje jestem w tym zielona,poszłam do apteki i pani powiedziała mi,że są aparaciki po 350zł lub testy środkowe . nic z tego nie wiem. Może ktoś by mi napisał o co z tymi testami chodzi bardzo proszę Bardzo mi zalezy na tych testach bo okres mam tak nieregularny ,że chyba tylko te testy mi pomogą .
  • Dziewczyny jak myslicie stosowac tego castagnusa? Wyczytalam w sklepie internetowym ze takie cuda dziala, warto to kupic? I jak dlugo brac? Powiedzciemi tez prosze gdzie go mozna kupic(poza tym sklepem internetowym) bo tam wydaje mi sie strasznie drogi - 14pln za 30tabl. Dziekuje za odpowiedz:)
  • Dziewczyny, chcialabym prosić o informację, czy rozpuszczalnik do menopuru mozna dokupić w aptece, czy jest on do kupienia tylko z zestawem innego specyfiku, dzieki
  • Prosze o rade, bo z tego co wiem te w aptece do tanich nie naleza. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się