ba

(12 wyniki)
  • Witam, mam pytanie do wszystkich ktorzy lataja/lecieli do Chicago z Wawy-Krakowa poprzez British Airways(przesiadka Londyn). Zakupilem bilet na 19 wrzesnia (2170zl ze wszystkim-moim zdaniem dobra cena). Nigdy nie lecialem samolotem mam w zwiazku z tym pytanie do Was doswiadczonych. BA oferuje cos takiego jak Online Check-in jak to wyglada w praktyce?? Jesli bede juz w Londynie to czy musze zabierac swoje bagaze i powtornie isc z nimi do odprawy, czy tylko raz w Warszawie a pozniej bagaz mni...
  • Lecę w maju po raz pierwszy do Stanów liniami BA. Czy ktoś ostatnio podrózowal z tym przewoźnikiem do USA. Będę wdzięczna za ewentualne rady.
  • Lecę pod koniec września do Denver, nie wiem czy wybrać Lufthanse przez Frankfurt czy BA przez Londyn.Które linie wybrać, może ktoś z was leciał i może się podzielić wrażeniami. Pomózcie. Pozdrawiam.
  • polaczenia warszawa-londyn-chicago...lecial ktos tak??? czy to dobre polaczenie? pytam, bo mialam w planach lot z Lufthansa, ale z roznych przyczyn nie wyszlo i zostal mi ten BA... niech sie ktos podzieli spostrzezeniami i uwagami - bede wdzieczna! pozdrowienia!
  • Będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące studiów ZAOCZNYCH w Stanach. Domyslam się, że jest taka możliwość. Chodzi głównie o cenę za taką przyjemność. Jakie są wymagania, warunki i kryteria przyjęcia? Jeśli natomiast studiuje się dziennie, czy można to jednocześnie pogodzić z pracą (czasowo)?
  • witam! Bardzo prosze o info gdzie moge znalezc najtansze bileciki do NYC??? ... mam na mysli moze jakies stronki, gdzie dopuszczalny jest jakis dluzszy okres pomiedzy data rezerwacji biletu a ostateczna data jego zakupu .... znalazlem tylko stronki, gdzie decyzje o zakupie musze podjac w ciagu maksymalnie 3 dni od daty rezerwacji...to bez sensu!!! Bardzo prosze - pomozcie!!! danek_77@yahoo.de Danek
  • Witam, czy dwie godzinki starczą aby przesiąść się na samolot na lotnisku Londyn Heathrow (terminal 1 - 4). Słyszałam że są problemy z odprawami i przy minimalnym opóźnieniu samolotu z W-wy mogą mnie nie dopuścić do odprawy? Czekam z niecierpliwością na Wasze doświadczenia...
  • cale pytanie zmiescilam w temacie:-) czyli:interesuje mnie ile czasu potrzebuje na przeprowadzke z jednego samolotu do drugiego,jade w pazdzierniku przez Londyn ,przylatuje na Heathrow o 1500(chyba z Polski to sie nie spozni,co?)wylatuje 1730 do NYC,USA zastanawiam sie czy wystarczy mi czasu czy szybko przebukowac bilet?! plizzzz pomozcie bo z czasem krucho,a przez Londyn jeszcze nie lecialam:-) z gory dzieki za pomoc:-)
  • Jak to jest z rezerwacja biletow? Bo slyszalam ze mozna zarezerwowac kilka biletow np. na rzone dni, tylko nie wiem na jakiej zasadzie to dziala i czy cos takiego jest wogole mozliwe? Czy jesli nie dostane wizy, to bez problemu moge taka rezerwacje odwolac? bO mam rozmowe dopiero na nieszczescie 28 czerwca i oczywiscie nei wiadomo jak pjdzie i nie wiem czy kupowac bilet teraz na "wszelki wypadek", bo co bedzie jak nie dostane wizy? Czy ktos moze mi udzielic jakis informacji nt? ...
  • za trzy tygodnie będę leciec do USA tymi liniami. Lecę nimi pierwszy raz. Jakie macie zdanie na ich temat, jesteście zadowoleni z ich usług? pozdrawiam wszystkich serdecznie i z góry dziękuje za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się