ba

(4 wyniki)
  • Hej, Chce aplikowac na Case Study do pewnej firmy, ale mam pewnien problem z wypelnieniem formularza. Po pierwsze, jako ze wszystkie pytania sa zadawane w jezyku angielskim, rozumiem, ze w tym jezyku mam odpowiedziec, ale czy takie dane jak nazwa uczelni, kierunku, przedmiotow tez mam tlumaczyc? Bo to juz mi sprawia pewien problem ;( Co o tym myslicie? A drugie pytanko: czy chcac wpisac stopien licencjata moge wpisac BA? Spotkalam sie z roznymi informacjami, niektorzy twierdza, ze...
  • dyplom studiow wyższych - Ania Nowak Odbyła studia zawodowe na kierunku administracja w zakresie administracja gospodarcza z wynikiem dobry plus diploma of university studies??? (czy zaznzcyc ze BA a nie MA?) AN completed BA studies at (on) the faculty of administration in the field of economic administration with a good plus (?) result Bedę bardzo wdzieczna za pomoc :* AA no i duzo sie ucze czytając wasze notki
  • pytanie jak wyzej. ewentulanie moze ktos wie jak powiedziec studia zaoczne oraz dzienne?
  • pytanie tak jak w tytule. nie wiem jak sie to po angielsku nazywa. jezeli jest jakis odpowiednik licencjatu po angielsku to tez bloby dobrze. za pomoc z gory dziekuje :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się