ba

(6 wyników)
  • Mam nadzieje, że może zagląda czasami do nas. Chciałem Ci Nasza Ba_ złożyć Najserdeczniejsze, Ciepłe Życzenia Wszystkiego Najlepszego i przekazać ucałowania. Pozdrawiam. Witek }:-})=
  • Barbórka, a więc i święto Barbary .. Wszystkiego najlepszego nasza droga Ba. Abyś zawsze towarzyszyła nam w naszym ciężkim górniczym trudzie przekopywania się przez intelektualne pokłady myśli i użyczała światła, które będzie prowadzić nas przez ciemne korytarze, w których czasami błądzimy :) Scand, w pewnym sensie górnik.
  • Barbórka(13)

Wszystkiego Najlepszego nasza droga Ba. , towarzysząc naszej pracy na intelektualnym pokładzie, tak pięknie kiedyś inspirowałaś nas filozoficznie...
  • a kto wie jak i z czyjej inicjatywy powstalo ? Ba, przypomnisz nam wszystkim ? mi tez zreszta :-) skad pomysl administracji kolegialnej ? a jak mialo byc na poczatku ? usciski M. ogrodniczka co czasem chwascik wyrwie :-)
  • Kto chce, niech sobie skopiuje, co chce (ja już sobie skopiowałam). Fakt - nie ma co na siłę ciągnąć. Dobijamy. Ba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się