ba

(8 wyników)
  • Witam! Przeczytalam ze AirPolonia wprowadza nowe loty i mam zamiar skorzystac z ich uslug. Czy ktos z Was juz z nimi lecial? Bardzo prosze abyscie podzielili sie doswiadczeniami w tej sprawie. I jak to jest z tymi biletami bo przeczytalam ze nie odbiera sie ich nigdzie tylko one istnieja w formie elektronicznej. Czy w czasie waszej podrozy wszystko wypadlo w porzadku? Za odpowiedzi z gory dziekuje. Pozdrawiam aandziula
  • Witamy w sloneczny niedzielny poranek, wypisywalam tu nieraz o mojej Miriam( 10 msc) z okazji roznych poruszamych tematow. W zasadzie wszystko jest ok - dziecko zdrowe, dobrze je (oj, czuje, ze znajda sie mamy, ktore powiedza , ze raczej malo:-))), mozna sie z na fajnie pobawic, duzo gaworzy i mowi "mama", pediatra jest zadowolony, wiec nie wiem czego mi jeszce trzeba... Ale... Miriam jeszce nie raczkuje i ma to cale poruszanie sie calkowicie w nosie. A jednoczesnie mam ...
  • Podobno dzieci 12+ nie potrzebują opieki stewardessy czy innego członka rodziny. Moje pytanie-czy mam zaopatrzyć dziecko w kopię mojego paszportu lub inny dokument?
  • Witam. Czytałam, że w Polsce są teraz tzw tanie loty. Wiem, że są loty do Poznania ze Stansted co by mi akurat odpowiadało bo chciałam w maju rodzinnie jechać na Pierwszą Komunię mojej chrześniaczki która mieszka właśnie w Poznaniu. Normalnie za bilet dla całej rodziny z Heathrow płacę około L250 i to porządną linią która daje jedzenie a ponadto Heathrow ode mnie to 40 minut. Stansted to 2,5h i musiałabym płacić za parking na lotnisku podczas gdy do Heathrow dostanę się autobusem ...
  • Może któraś z Was wie , jak najlepiej i najtaniej dostac sie do Londynu?
  • Dziewczyny, mam pytanie w imieniu kumpla. Czy ktoras z Was przyjechala z Polski do UK z psem lub przewozila go ze soba pozniej?? Pies kolegi wlasnie przechodzi kwarantanne w Polsce, kwarantanna konczy sie na poczatku grudnia. Kumpel chce go przewiezc do UK samolotem. Co powinien zalatwic?? Gdzie szukac wskazowek?? Czy macie moze jakies praktyczne porady z Waszego doswiadczenia?? Dziekuje za wszystkie wskazowki i podpowiedzi. Agnieszka
  • Witam, mąż zaczyna pracę w Anglii, jak dobrze pójdzie to chcielibyśmy kiedyś przenieść się tam na stałe i tu zaczyna się problem, bo mamy dwu-letniego psa collie i chcielibyśmy go zabrać ze sobą. Czy można wwozić psy do Anglii? Na jakich warunkach? Może ktoś się orientuje? Pozdrawiam
  • bye bye(4)

Moj synek jakis czas temu zaczal robic bye bye jak mu sie pomachalo raczka. Od niedawna robi to jednak na zawolanie tatusia: Bye Bye Danny i moje kochane sloneczko juz podnosi raczke do gory. Hmmm..wszytsko dobrze, ale ja od dluzszego czasu probowalam go nauczyc polskiego pa pa i nic. Maly wybral bye bye. Ja sobie moge robic papatki, machac reka, a on nic, tylko sie patrzy. Musze przyznac, ze troszeczke mnie szpileczka dziabnela w serduszko. Zawsze mialam wielkie aspiracje by pols...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się