Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      banki

banki

(61 wyników)
    • czy ktos ma doświadczenia z ta instytsucją? czy warto rozpocząć dla nich pracę? praca w centrali na stanowisku specjalisty. stawiam na stabilnośc zatrudnienia, dobre zarobki i zależy mi na tym aby nie zyć tylko pracą, ale miec tez trochę życia prywatnego. chcę wybrać mądrze, prosze o wszelkie opinie na temat banku, atmosfery pracy, zarobków, ludzi, mozliwości rozwoju. dziękuję za każda opinię.
    • jak tam się pracuje ,umowa o dzieło jest to wiem a pozatym??????
    • Ostatnio pojawia sie sporo ofert pracy? czy firma sie tak rozwija czy jest duza rotacja, jaka jest atmosfera w centrali? Pozdrawiam Szukająca
    • Czy wiecie coś na temat pracy w tym banku jakie zarobki i atmosfera?
    • Witam, Jestem tu nowy na forum wiec prosze o szczere odpowiedzi i komentarze. Dostalem pierwsza prace w Warszawie zaraz po studiach w Szwecji (w PL dlatego bo chce zdobyc doswiadczenie w zawodzie a zarazem poznac jak sie pracuje w PL po 15 latach w Szwecji). Ze wzgledu na ogromne bezrobocie w Szwecji wsrod absolwentow kierunkow ekonomicznych skusilem sie na prace tu. Moje pytanie jest nastepujace: Pracuje na stanowisku asystenta opiekuna korporacyjnego i do moich obowiazkow n...
    • czy ktos wie jak wyglada rekrutacja w tym banku? bardzo dziekuję za odpowiedzi> pozdrawiam
    • Cześć, mam zgryza i proszę o pomoc: - w styczniu zaczęłam praktyki w dep. prawnym dużego banku, który oprócz siebie obsługuje dwie inne spółki - na pocz. lutego rozchorowała się poważnie moja opiekunka, zresztą przemiła osoba - zaproponowano mi abym ubiegała się o umowę na zastępstwo, ale na co najmniej rok, bo tyle zabierze czasu dojście osobie zastępowanej do zdrowia - praca jest ok, na razie dobrze sobie radzę, a z dnia na dzień musiałam przejąć jej obowiązki - pracy jest dużo...
    • Witam,poszukuje informacji dotyczacych pracy w BPH. Mowie o tej czesci banku ktora bedzie laczyla sie z GE. Interesuja mnie wszystkie rzeczy ktore moga wplynac na podjecie decyzji. Wogole za wszyskie inforcje dot. pracy w tym banku bede wdzieczna :)
    • Jak dostać pracę w centrali banku? Z tego co słyszałam, pensje tam są o wiele większe niż w oddziałach
    • Nie wiedzialem gdzie umiescic ten topic , moglibyscie mi doradzic w ktorym banku najbardziej sie oplaca zalozenie konta osobistego? Kwestia oprocentowan oplat itp itd ktory bank wybraliscie ? J aise zastanawiam nad mBank.. :)
    • Czy jest tu ktoś kto tam pracuje ? Prosze o pomoc ? Napiszcie jak tam jest Jakie wynagrodzenia atmosfera itp... Dostałam propozycję pracy w tym banku i nie wiem czy warto ja przyjac.
    • Wysłalem aplikacje na opisane numerem ref. stanowisko do pewnego banku w Gdańsku. Aplikacje należalo wysyłać do końca maja br. i tylko elektronicznie. Prosze oto tresc maila zwrotnego: "Your message To: Recruitment, Operations (GE Consumer Finance) Cc: Subject: Aplikacja - nr ref.: SKDW Sent: Tue, 25 May 2004 08:47:19 +0100 was read on Wed, 23 Jun 2004 11:55:07 +0100" No i nie wiem co o tym myslec? Macie jakies rady?
    • Witam,jestem po rozmowie w sprawie pracy w GE BM..w tym tygodniu będę znał decyzję..problem polega na tym że jedną pracę już mam "zaklepaną" ale jak z banku odpowiedz będzie pozytywna to wybiorę pracę w banku.. Chciałbym się dowiedzieć coś o tym pracodawcy,jakie są zarobki,jak się w tym banku miewa przestrzeganie kodeksu pracy itp.Dziękuję z góry za pomoc:)
    • Mam pytanie do zorientowanych. Za tydzień mam rozmowę w INVEST-BANK S.A. Aplikuję na stanowisko administratora baz danych. Jaką stawkę mogę zaproponować? W jakim przedziale wahają się zarobki w tej sferze IT w Warszawie (admin/programista baz danych)? Dodam, że jestem rok po studiach i mam 1,5 roczne doświadczenie na takim stanowisku.
    • pls o info na temat atmosfery, wynagrodzenia itp. interesują mnie informacje od ludzi z warszawy (jest duza rozbierzność jeżeli chodzi o wynagrodzenie w innych miastach) z góry dzięki.
    • jak przygotować się doi rozmowy w w/w banku, pomórzcie na stanowisko asystenta ds kontaktów z pośrednikami
    • proszę o informacje na temat tego stanowiska (Młodszy Specjalista ds. Bankowości Elektronicznej); o pracy w Raiffeisen przeczytałem już na forum, ale oczywiście wszelkie nowe uwagi jak najbardziej mile widziane; idę na początku przyszłego tygodnia na rozmowę i chciałbym być do niej dobrze przygotowany pozdrawiam piscatio
    • moze wiecie, znacie banki glosu... jak to działa i gdzie???? help. z gory dziekuje.
    • Atmosfera, kasa, socjal (nie pytam o tyranie 12/h na dobę, bo z tym jestem się w stanie pogodzić). Kategoria stanowisk, pośród których plasuję zainteresowanie to kierownictwo niższego lub średniego szczebla, ewentualnie wysoko specjalistyczne vel. eksperckie. Gorąca prośba Drodzy...pytanie brzmi, gdzie fajnie, a gdzie nie fajnie. Nie chcę kolejnego wątku, gdzie się będziemy wywnętrzać.
    • Dostałem propozycję pracy wbanku jak w temacie. Czy ktoś wie o "kulturze" pracy. jak się pracuje lub pracowało tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się