Gość: bolek IP: *.enterpol.pl 01.05.07, 13:35 pls o info na temat atmosfery, wynagrodzenia itp. interesują mnie informacje od ludzi z warszawy (jest duza rozbierzność jeżeli chodzi o wynagrodzenie w innych miastach) z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kija Re: praca i płaca w lukas bank IP: *.centertel.pl 03.05.07, 21:21 powiem szczerze że wymagania są bardzo duze a płaca wogóle nie adekwatna do tego co robisz, zapewne - jeszcze zależy gdzie- zaproponuja Ci 600 zł brutto bo przecież mozesz sobie dorobić do pełnego etatu z tym ze jak juz cie wrzucą w jeden punkt to nie ma szans aby wyrobic normę miesieczną, jesli planu nie wyrobisz nie dostaniesz nawet złotówki z premii,nawet jesli plan wyrobisz to i tak z premii tak szumnie ogłaszanej dostaniesz jakieś ochłapy albo wogóle nic nie zobaczysz bo zawsze cos znajdą aby nie nagradzac pracowników a jeszcze polecą ci po podstawowej pensji i nie dowiesz sie dlaczego, czasami praca po 12 h/7 dni w tygodniu z urlopami jest kiepsko bo musisz sobie znaleźć kogoś na zastępstwo na swoje miejsce, a jak chcesz odejsc to tak ci napsuja reputacji ze jestes nierób ze mas zta rewelacyjną prace za nic ze nic nie robisz jak sie tylko obijas zi takie tam.... rozmowy z kierownikiem są wówczas niemozliwe bo nie odbiera telefonów nie odpowiada na maila itd... traktuje cie jak zło konieczne... człowieku zastanów się w co ty chcesz sie pakowac... bo jeśli masz ochote pracowac w Lukasie a wyladowac w MM Tesco Real itd.... to powodzenia i duzo samozaarcia... tam jest straszna rotacja za mare pieniądze bez perspektyw na jakiś awans albo rozwój zawodowy.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były lukasek Re: praca i płaca w lukas bank IP: *.centertel.pl 03.05.07, 21:29 popieram są inne lepsze banki gdzie traktuja człowieka jak pracownika a nie jak akwizytora który musi biegać i roznosić ulotki bo sprzedaż jest marna a te wynagrodzenia i premie rany julek tylko raz widziałem premię pomimo iż plan był wyrabiany co miesiąc, jak się zwolniłem bo miałem dość tych obiecywanek i prania mózgu odnośnie mozliwośći awansu to wogóle nie chcieli ze mna gadać, co wiecej otrzymałem paski i na każdym z nich moja podstawa była pomniejszana o coś.. na pytania dlaczego tak jest .. zero odpowiedzi tylko że "powinien byc pan zadowolony ze pan sie dostał tutaj do pracy bo Lukas nie jest pierwszą lepszą irma i że atrudnia profesjonalistów itd...." pracuje teraz w innym banku gdzie pracownik jest szanowany gdzie sa możliwosci rozwoju zawodowego a co najważniejsze w normalnych godzinach pracy i za normalna pensję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl ? IP: *.chello.pl 04.05.07, 18:12 to chyba czas na wizytę u lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:53 dzięki za info. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:06 może jeszcze jakieś info w którym oddziale pracowaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl IP: 194.169.127.* 22.06.07, 09:56 Z tego co wiem, we wszystkich oddziałach jest tak samo. Obiecują nie wiadomo co i za ile a potem musisz dygać z ulotkami za psie grosze. Jak lubisz akwizycję i robienie w balona to polecam... Odpowiedz Link Zgłoś