Dodaj do ulubionych

praca i płaca w lukas bank

IP: *.enterpol.pl 01.05.07, 13:35
pls o info na temat atmosfery, wynagrodzenia itp. interesują mnie informacje
od ludzi z warszawy (jest duza rozbierzność jeżeli chodzi o wynagrodzenie w
innych miastach) z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: kija Re: praca i płaca w lukas bank IP: *.centertel.pl 03.05.07, 21:21
      powiem szczerze że wymagania są bardzo duze a płaca wogóle nie adekwatna do
      tego co robisz, zapewne - jeszcze zależy gdzie- zaproponuja Ci 600 zł brutto bo
      przecież mozesz sobie dorobić do pełnego etatu z tym ze jak juz cie wrzucą w
      jeden punkt to nie ma szans aby wyrobic normę miesieczną, jesli planu nie
      wyrobisz nie dostaniesz nawet złotówki z premii,nawet jesli plan wyrobisz to i
      tak z premii tak szumnie ogłaszanej dostaniesz jakieś ochłapy albo wogóle nic
      nie zobaczysz bo zawsze cos znajdą aby nie nagradzac pracowników a jeszcze
      polecą ci po podstawowej pensji i nie dowiesz sie dlaczego, czasami praca po 12
      h/7 dni w tygodniu z urlopami jest kiepsko bo musisz sobie znaleźć kogoś na
      zastępstwo na swoje miejsce, a jak chcesz odejsc to tak ci napsuja reputacji
      ze jestes nierób ze mas zta rewelacyjną prace za nic ze nic nie robisz jak sie
      tylko obijas zi takie tam.... rozmowy z kierownikiem są wówczas niemozliwe bo
      nie odbiera telefonów nie odpowiada na maila itd... traktuje cie jak zło
      konieczne... człowieku zastanów się w co ty chcesz sie pakowac... bo jeśli masz
      ochote pracowac w Lukasie a wyladowac w MM Tesco Real itd.... to powodzenia i
      duzo samozaarcia... tam jest straszna rotacja za mare pieniądze bez perspektyw
      na jakiś awans albo rozwój zawodowy..
      powodzenia
      • Gość: były lukasek Re: praca i płaca w lukas bank IP: *.centertel.pl 03.05.07, 21:29
        popieram są inne lepsze banki gdzie traktuja człowieka jak pracownika a nie jak
        akwizytora który musi biegać i roznosić ulotki bo sprzedaż jest marna a te
        wynagrodzenia i premie rany julek tylko raz widziałem premię pomimo iż plan był
        wyrabiany co miesiąc, jak się zwolniłem bo miałem dość tych obiecywanek i
        prania mózgu odnośnie mozliwośći awansu to wogóle nie chcieli ze mna gadać, co
        wiecej otrzymałem paski i na każdym z nich moja podstawa była pomniejszana o
        coś.. na pytania dlaczego tak jest .. zero odpowiedzi tylko że "powinien byc
        pan zadowolony ze pan sie dostał tutaj do pracy bo Lukas nie jest pierwszą
        lepszą irma i że atrudnia profesjonalistów itd...." pracuje teraz w innym banku
        gdzie pracownik jest szanowany gdzie sa możliwosci rozwoju zawodowego a co
        najważniejsze w normalnych godzinach pracy i za normalna pensję
        • Gość: fred Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl ? IP: *.chello.pl 04.05.07, 18:12
          to chyba czas na wizytę u lekarza...
          • Gość: bolek Re: Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:53
            dzięki za info. pozdrawiam.
            • Gość: bolek Re: Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:06
              może jeszcze jakieś info w którym oddziale pracowaliście?
              • Gość: hans Re: Lubisz pisać sam do siebie panie centertel.pl IP: 194.169.127.* 22.06.07, 09:56
                Z tego co wiem, we wszystkich oddziałach jest tak samo. Obiecują nie wiadomo co
                i za ile a potem musisz dygać z ulotkami za psie grosze. Jak lubisz akwizycję i
                robienie w balona to polecam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka