banki

(201 wyników)
  • Witam. Koledzy i koleżanki może warto by było zebrać w jednym miejscu wszystkie nasze sprawy bankowe niezależnie od banku z którego jesteśmy. Szukając postów okazało się że mamy podobne problemy i jesteśmy porozrzucani po różnych bardziej bądź mniej uporządkowanych forach. Tak sobie myślę że dzięki temu łatwiej by było o wymianę informacji czy pomocy. Proponuję (kieruję to również do admina tego forum) o zerknięcie na moją propozycję zebrania i uporządkowania spraw pracowniczych w banka...
  • Słyszałam, że w Warszawie chcą złozyć doniesienie do prokuratury na prezesa i zarząd banku w związku z dotychczasowymi działaniami> Obecny Prezes i Zarząd, zdaniem donoszących działa na szkodę banku. Podobno to nie już nie kuźnia nowych kadr dla innych banków , ale również PKO to dostarczyciel nowych klientów, którzy masowo opuszczają bank. Chcą to ponoć zrobić przed wprowadzeniem nowej oferty z kontami. Bo wtedy to nawet emeryci od nas odejdą. To przecież spółka skarbu państwa. Czy to c...
  • gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,85951,6818261,Polak__Wegier_i_dwa_banki.html
  • Kto może mi pomóc wyjaśnić "proceder" uprawiany przez PKO BP SA z naliczaniem opłat za karty kredytowe? Do głównej przysyłają dodatkowe chociaż wcale nie zamawiałem i naliczają opłaty. Pomimo rozwiązania umowy ( mam potwierzdenie z banku ) po kilku miesiącach otrzymuję nową kartę kredytową i oczywiście FAKTURĘ! oraz informację, że nawet po zwrocie tej karty będę musiał za nią zapłacić. Pomimo kilku wizyt w banku i telefonów na infolinię, mam wrażenie jak bym rozmawiał ze "ścianą...
  • Ludzie są największym kapitałem ………….. tak pisze (czytaj niżej)do przyszłych pracowników jeden z banków. A porównamy później co pisze do nich PKO BP SA. Pisze prawdę.Czy tak jest potem w pracy? OTO JEST PYTANIE.!!!!!! Mogą o tym napisać pracownicy tego banku. Nie mają oni jednak swojego forum dyskusyjnego i zz. Ludzie są największym kapitałem - pisze ten bank. I dalej .... Potencjał naszych ludzi stanowi dla nas największy kapitał, którego wartość sys...
  • www.hotmoney.pl/artykul/pko-bp-zarabia-coraz-wi-cej-13520
  • Dziś tj.17.05.011 o godz 12 chciałam dokonać wpłaty w 1 Oddziale w Gorzowie wlkp. Stanęłam w kolejce. Na 5 okienek czynne były 2. Przeważniej załatwiam swoje płatności przez Inteligo ale czasem trzema iść bezpośrednio do Banku.Nie wiem co załatwiali peenci ale trwało to długo. I spojrzałam na Bank oczyma przeciętnego Klienta. I co zaobaczyłam? Po prostu się wściekłam. I do d... taki Bank gdzie trzeba stać godzinami w kolejce. Pracownicy biegają ze stosami papierów. Kasjer co chwile wychodz...
  • Może by tak się porozumieć i dogadać z pracownikami innych banków i wtedy dać "CZADU"??? Co Wy na to? Ja już na wszystko idę. Dzisiejsze wiadomości mnie DOBIłY!!!!
  • biznes.onet.pl/dyrektorka-banku-zatrzymana-pod-zarzutem-ujawnieni,18543,3104141,1,news-detal
  • „…Swoje niezadowolenie bankowcy zamierzają okazać w niecodzienny sposób. W poniedziałek zaczną wysyłać do prezesa banku listy z postulatami i kromką suchego chleba. - Niech ona symbolizuje nasze pensje - uzasadniają i zapowiadają, że jeśli zarząd nie podejmie rozmów, wejdą w spór zbiorowy. Nie wykluczają innych form, jak strajku włoskiego. Szacują, że w akcję może się włączyć nawet 60 procent załogi. Bank zatrudnia ponad 30 tysięcy osób i jeśli tak się stanie, biuro prezesa ...
  • Na ekspansję potrzeba miliardów złotych, bank rozważa więc emisję akcji
  • Wstyd, żeby taki bank jak nasz nie miał prezesa. A na dołach wielka swoboda, dyrektorzy rzadzą po swojemu, za nić mają pracownika.W oddziałach siedzą niezlustrowani ezbecy. Skrzypek nie załatwił sprawy do końca. Czy w tym kraju nie ma osoby która byłaby godna być prezesem?.
  • ze przeszkadzam Wam na forum ale 2 grosze chcialem dodac. tak sie sklada ze mieszkam za granica od 30 lat.Mieszkajac tam kozystalem z druzgoczacej relacji waluta/ zloty i prawie kazde nadwyzki finansowe zamiast w samochody itp. inwestowalem w zakupy ziemi w polsce ( przez podstawione osoby tj blizszych i dalszych znajomych bo obywatel obcy nie mogl posiadac za wiele..:) W ciagu ostatnich 18 miesiecy spieniezylem 90 % ziemi w etapach co dalo kwote lekko powyzej 30 mln zlotych ktore ...
  • Proponuję dziennie wpisywac na forum ile klientów odeszło z naszego banku, by założyc np. lokatę w innym , może cenrala w koncu zrobi jakies lepsze niż GETIN BANK lokaty!!!!! u mnie dzisiaj odeszło z wielką kasą 3 klientów - w tym jedna w USD ( w innym banku dostanie 4%, a u nas 3%)
  • www.youtube.com/watch?v=PbhyhuP6zJI
  • wymaga się od nas ubioru biznesowego, więc niech bank zaopatrzy na choćby raz na kwartał w białe bluzki (bo spodnie spódnica niech będzie sprawą indywidualną. Chodziłam dziś sobie po bankach konkurencyjnych i tak m.in. np: eurobank, lukas mają każda tę samą bluzkę. Wygląda to ładnie i schludnie. Nie są to już bluzki jak za dawnych czasów, tylko ładnie dopasowane. Dlaczego Bank, który tak bardzo od nas wymaga nie może nabyć bluzek, przecież dla zamówienia masowego koszty są minimalne.
  • Jak myślicie jaki bank został najlepszym bankiem w Polsce (nagroda miesięcznika fiansowego "Bank")??? Szkoda, że nas duma nie rozpiera, niestety nasz bank zrobił wiele by pracownik się z nim nie utożsamiał, zapomniał co to lojalność i mówił o swojej firmie "oni"...
  • Witam wszystkich pracowników PKO BP. W zasadzie ja nie jestem pracownikiem PKO ale kto jak nie wy będziecie lepiej wiedzieć co mam dalej począć z bankiem.Oczywiście sprawa dotyczy nie waszego banku lecz innego pozwolicie że narazie nie przytocze nazwy. Mianowicie w 2001r miałem w banku zlecenie stałe do 26.08 2001 bank zrobił samowolnie jeszcze przelew 26.09.2001 w związku z czym w swej nieświadomości przekroczyłem limit w debecie a bank pobrał odsetki od kredytu przeterminowanego pona...
  • PROPOZYCJE: - większe oprocentowanie na kontach osobistych , lokatach, książeczkach - wprowadzenie ubioru służbowego dla prac.bezpośredniej obsługi - likwidacja kolejek poprzez wprowadzenie w każdym oddziale kilku dyspenserów (oprócz tego pozostawienie wszystkich dotychczasowych okienek kasowych) - instalowanie kolejnych bankomatów - ale bezawaryjnych - odnowienie placówek - obowiązkowy uśmiech na ustach wszystkich pracowników banku poprzez zmniejszenie nałożonych planó...
  • gielda.onet.pl/afera-w-najwiekszym-polskim-banku,18727,3059359,1,prasa-detal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się