Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      bezrobocie

bezrobocie

(9 wyników)
    • stan na 28.02.2006 r. Bezrobocie w Tychach w skali wojeództwa i kraju i innych miast: Tychy 12,3 % Śląskie 15,7 % Polska 18 % wrocław 10,9 % Bydgoszcz 10,9 % Torun 12,3 % Jelenia Góra 13 % Lublin 12,6 % Gorzów Wlkp 15,3 % Zielona Góra 12,7% Łódź 16,5 % Kraków 7,2 % Katowice 7,5 % bielsko-biała 9,4 % Gliwice 12,9 % rybnik 13,2 % czestochowa 21,5 % sosnowiec 20,2 % dąbrowa górn. 17,8 % kielce 14,5 % elbląg 21,8 % poznan 6,2 % kalisz 13,7 % koszalin 19 % Szczecin 14...
    • Wczoraj na jakimś portalu wyczytałem, że Tychy w woj. śląskim mają jeden z najniższych wskaźników bezrobocia. Katowice 7,2% Bielsko-Biała 11% Pszczyna 11,2% a Tychy 12%. Średni wskaźnik w województwie wynosi 16,1%.
    • jesteśmy drugim miastem w woj. gdzie się najlepiej zarabia zaraz po Katowicach mapa zarobków: tychy.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/a9/40_400984_1_d_2261.jpg cały artykuł: tychy.naszemiasto.pl/gospodarka/400984.html bezrobocie na dzień 31 lipca br. w miastach woj ślaskiego /bez powiatów ziemskich-tylko powiaty grodzkie/ liczba pierwsza to liczba osób bezrob. w tys a druga to stopa procentowa. M. Bielsko-Biała_________9,0__________10,5 % M. Bytom________________17,6__________25...
    • Do bezrobotnych z Tychów - nie wiem jak to robicie,że nie macie zatrudnienia. Wśród mojej rodziny i znajomych nie ma żadnej osoby bezrobotnej,wnioskuję z tego, że w Tychach nie pracuje tylko ten,kto nie chce pracować, bo praca wszędzie jest! No chyba że się ma więcej niz 45 lat lub jest niepełnosprawnym. Pozostali którzy nie mają pracy to po prostu nieroby i tyle
    • Kończysz szkołę i rozpoczynasz nowy rozdział swojego życia - studia. Ale to kosztuje :( Gdy zaczynasz szukac pracy, a miesiące mijają coraz częściej słyszysz: doświadczenie, wykształcenie ... A tak w ogóle to kiedy je zdobyć jak nie teraz ? Istna paranoja !!! Praca, praca, praca ... to mnie interesuje - nieodbierajcie mi tego !!!
    • Ranking miast w "Polityce". Tychy na 33 miejscu. A pod względem bezrobocia na 20 licząc od najmniejszego. W grupie 66 przebadanych miast. polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1171497&M=RA&MP=1 Niestety pełna tabela z rankingiem tylko w wersji papierowej.
    • Pare mies. temu polozone kostke przy AZ'ecie wlasnie ja zdejmuja by polozyc rury yeeaaah Bravoooo Pozdroo
    • Codziennie przejezdzam do pracy przez tereny przemyslowe i dalej w strone Cielmic i Bierunia na ul Serdecznej powstaje kilka zakladow pracy wiec jest szansa na zmniejszenie bezrobocia w Tychach az człowieka cieszy jak widzi hale ktore rosna w siłe bo jak wiemy czasy nienajlepsze wiec troszke optymizmu sie przyda...........moze ktos wie co tam za firmy sie buduja???
    • mam nadzieje ze to co pisza w gazetach i mówią w tv politycy i analitycy to prawda oi chyab sie to potwierdza gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,2029067.html wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2030410.html gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,2025823.html narazie jeszcze bezrobocie duze ale niedługo ten booom (o ile bedzie w maire stały) powinien sie przełozyc na zatrudniennie.. tak wiec jak nasz tenor spiewa DO BOJU POLKO O O

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się