gocha333only 20.07.10, 09:38 Witam Czy ktoś wybiera się w okolice Kissamos i Chani z końcem sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: Kissamos IP: 77.223.200.* 20.07.10, 17:23 Dwa lata temu Itaka miała kilka hoteli w Kissamos. Zrezygnowali. Wielka szkoda bo to świetne miejsce dla tych co chcą spokoju i zwiedzać. Z jakiego biura jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Kissamos IP: 77.223.200.* 22.07.10, 20:30 To zapewne bedziesz w Sunny Bay(Kissamos Palace). Hotel oddalony nieco od miejscowości. Ja byłam w małym hotelu Peli w centrum. Kissamos jest świetną miejscowością dla chcących odpocząć i zwiedzać. Koniecznie wypożycz auto. Masz blisko do Falasarny i na południe do Sfakii, Frankokastello i do wielu innych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Kissamos 21.07.10, 18:49 W drugiej połowie sierpnia wieje na Krecie upierdliwy wiatr,który potrafi bardzo uprzykrzyć opalanie.Życzę ,żeby był dla Was łagodny :) Kissamos fajna miejscowość i dobra baza wypadowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Javox Re: Kissamos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:57 Wiatr na Krecie wieje przez cały sezon i dzięki temu nie czuje się tak bardzo upałów, ale może to być trochę upierdliwe np. miałem tak rok temu w Agia Pelagia, hotel był na wzgórzu i jak wychodziło się z basenu to było nieprzyjemnie a to był sierpień..;))) Kissamos bardzo fajna spokojna miejscowość, bez dyskotek, grecka atmosfera, trochę cienko z plażą na wysokości "centrum", plaża z zatoczką zaczyna się dopiero trochę bliżej w stronę portu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś