Dodaj do ulubionych

Coraz bliżej

27.12.01, 22:25
Coraz bliżej wiosna. Nikt nie myśli o słońcu w Grecji? Wszystko zamarło.
Do roboty!! Dokąd jedziemy na wiosnę? Ja na Kretę. Jak zwykle. Ruszać się!!
Obserwuj wątek
    • Gość: salma Re: Coraz bliżej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 01:30
      Dopiero co było lato. Jakie tam " coraz bliżej"? Do roboty czas się wziąć a nie
      juz mysleć o byczeniu się!
      • Gość: Rajza Re: No więc gdzie chcielibyście jechać w tym roku? IP: 10.133.131.* 28.12.01, 21:40
        Gość portalu: salma napisał(a):

> Dopiero co było lato. Jakie tam " coraz bliżej"? Do roboty czas się wziąć a nie
        >
        > juz mysleć o byczeniu się!

Dlaczego zaraz "byczenie się". A poznawanie ludzi, nowych miejsc, widoków,
        kultury. To przecież ładowanie akumulatorów. A poza tym łatwiej znieść zimę
        myśląc o pięknych miejscach. No więc gdzie chcielibyście jechać w tym roku?

• Gość: Voo Re: No więc gdzie chcielibyście jechać w tym roku? IP: *.orlen.pl 02.01.02, 10:13
          Właśnie, gdzie ?
          W zeszłym roku byliśmy z rodziną we Włoszech (Bibione). Ponieważ mamy małe
          dziecko szukamy czegoś "stacjonarnego" za rozsądną cenę.
    • Gość: Miki Re: Coraz bliżej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.01, 12:00
      Ja już myślę o wakacjach w moich ukochanych Włoszech.W 2001 r. bylam w Grecji i
      bardzo żle ją wspominam.
      • Gość: Malgosia Re: Coraz bliżej IP: *.*.*.* 02.01.02, 15:56
        A ja już zrobiłam pierwszy krok. Jeszcze przed świętami zarezerwowałam i
        wpłaciłam zaliczkę na 2-tygodniowy wyjazd na Rothos, oczywiściw w ScanHoliday.
        Skorzystalam ze specjalnej oferty (15% rabatu)First Minute oraz dostałam
        jeszcze 3% dodatkowego rabatu za mój trzeci już wyjazd z tym biurem podróży.
        Teraz mogę tylko sobie marzyć jak to będę spędzała moje wakacje w maju 2002
        roku!
    • Gość: Rohmer Re: Coraz bliżej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 21:20
      rajza napisał(a):

> Coraz bliżej wiosna. Nikt nie myśli o słońcu w Grecji? Wszystko zamarło.
      > Do roboty!! Dokąd jedziemy na wiosnę? Ja na Kretę. Jak zwykle. Ruszać się!!

-----------------------------------------------------------------------------
      Ja,jak zwykle do Grecji! Tym razem na Lesbos-zwiedziłem już niemało wysp,ale
      Lesbos ma w sobie coś... Może jest nawet przyjemniejsza niż Kreta.
      Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Grecji
      • Gość: Rajza Re: Coraz bliżej IP: 10.133.131.* 02.01.02, 21:40
        Gość portalu: Rohmer napisał(a):

>
        > -----------------------------------------------------------------------------
        > Ja,jak zwykle do Grecji! Tym razem na Lesbos-zwiedziłem już niemało wysp,ale
        > Lesbos ma w sobie coś... Może jest nawet przyjemniejsza niż Kreta.
        > Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Grecji

No, drgnęło. Ciągnie mnie na Kretę jak do domu. Ale może rzeczywiście czas aby
        ruszyć na inne wysepki.Za mało mam urlopu aby przebijać sie przez Europę i
        Grecję. Rejsowe samoloty bardzo drogie a tańsze czartery latają tylko w niektóre
        (przeważnie oblegane) miejsca. No więc?

• Gość: zuza_b Re: Coraz bliżej IP: *.impaq.com.pl 04.01.02, 09:16
          Dla mnie Kreta jest niesamowicie magiczna. Ludzie, atmosfera, przepiekne widoki
          i zapomniane przez turystow male miasteczka - te lubie najbardziej...
          I wroce tam niejeden raz.
          • Gość: mariusz Re: Coraz bliżej IP: 195.205.44.* 11.01.02, 14:23
            które miasto polecasz bo ja wybieram sie tam po raz pierwszy
            • Gość: Malgosia Re: Coraz bliżej IP: *.*.*.* 14.01.02, 13:17
              Ja polecam Ci Rethymno, które jest niesamowicie malownicze ze swoją Starówką,
              Weneckim portem i Twierdzą. Z Rethymno poza tym można wszędzie dojechać np.
              blisko do Chanii, Knosos lub udać się w wyprawę do Wązozu Samaria lub też
              wsiąść na statek, który płynie na Santorini. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka