rajza 27.12.01, 22:25 Coraz bliżej wiosna. Nikt nie myśli o słońcu w Grecji? Wszystko zamarło. Do roboty!! Dokąd jedziemy na wiosnę? Ja na Kretę. Jak zwykle. Ruszać się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salma Re: Coraz bliżej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 01:30 Dopiero co było lato. Jakie tam " coraz bliżej"? Do roboty czas się wziąć a nie juz mysleć o byczeniu się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajza Re: No więc gdzie chcielibyście jechać w tym roku? IP: 10.133.131.* 28.12.01, 21:40 Gość portalu: salma napisał(a): > Dopiero co było lato. Jakie tam " coraz bliżej"? Do roboty czas się wziąć a nie > > juz mysleć o byczeniu się! Dlaczego zaraz "byczenie się". A poznawanie ludzi, nowych miejsc, widoków, kultury. To przecież ładowanie akumulatorów. A poza tym łatwiej znieść zimę myśląc o pięknych miejscach. No więc gdzie chcielibyście jechać w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voo Re: No więc gdzie chcielibyście jechać w tym roku? IP: *.orlen.pl 02.01.02, 10:13 Właśnie, gdzie ? W zeszłym roku byliśmy z rodziną we Włoszech (Bibione). Ponieważ mamy małe dziecko szukamy czegoś "stacjonarnego" za rozsądną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Coraz bliżej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.01, 12:00 Ja już myślę o wakacjach w moich ukochanych Włoszech.W 2001 r. bylam w Grecji i bardzo żle ją wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Coraz bliżej IP: *.*.*.* 02.01.02, 15:56 A ja już zrobiłam pierwszy krok. Jeszcze przed świętami zarezerwowałam i wpłaciłam zaliczkę na 2-tygodniowy wyjazd na Rothos, oczywiściw w ScanHoliday. Skorzystalam ze specjalnej oferty (15% rabatu)First Minute oraz dostałam jeszcze 3% dodatkowego rabatu za mój trzeci już wyjazd z tym biurem podróży. Teraz mogę tylko sobie marzyć jak to będę spędzała moje wakacje w maju 2002 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohmer Re: Coraz bliżej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 21:20 rajza napisał(a): > Coraz bliżej wiosna. Nikt nie myśli o słońcu w Grecji? Wszystko zamarło. > Do roboty!! Dokąd jedziemy na wiosnę? Ja na Kretę. Jak zwykle. Ruszać się!! ----------------------------------------------------------------------------- Ja,jak zwykle do Grecji! Tym razem na Lesbos-zwiedziłem już niemało wysp,ale Lesbos ma w sobie coś... Może jest nawet przyjemniejsza niż Kreta. Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Grecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajza Re: Coraz bliżej IP: 10.133.131.* 02.01.02, 21:40 Gość portalu: Rohmer napisał(a): > > ----------------------------------------------------------------------------- > Ja,jak zwykle do Grecji! Tym razem na Lesbos-zwiedziłem już niemało wysp,ale > Lesbos ma w sobie coś... Może jest nawet przyjemniejsza niż Kreta. > Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Grecji No, drgnęło. Ciągnie mnie na Kretę jak do domu. Ale może rzeczywiście czas aby ruszyć na inne wysepki.Za mało mam urlopu aby przebijać sie przez Europę i Grecję. Rejsowe samoloty bardzo drogie a tańsze czartery latają tylko w niektóre (przeważnie oblegane) miejsca. No więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza_b Re: Coraz bliżej IP: *.impaq.com.pl 04.01.02, 09:16 Dla mnie Kreta jest niesamowicie magiczna. Ludzie, atmosfera, przepiekne widoki i zapomniane przez turystow male miasteczka - te lubie najbardziej... I wroce tam niejeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Coraz bliżej IP: 195.205.44.* 11.01.02, 14:23 które miasto polecasz bo ja wybieram sie tam po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Coraz bliżej IP: *.*.*.* 14.01.02, 13:17 Ja polecam Ci Rethymno, które jest niesamowicie malownicze ze swoją Starówką, Weneckim portem i Twierdzą. Z Rethymno poza tym można wszędzie dojechać np. blisko do Chanii, Knosos lub udać się w wyprawę do Wązozu Samaria lub też wsiąść na statek, który płynie na Santorini. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś