brak

(10 wyników)
  • Witam, Mam takie pytanie. Biorę Yasminelle juz dobrych kilka m-cy. Biorę je regularnie (tj codziennie) czasami zdarzaja mi sie wachania w godzinie polkniecia. Ostatnią tabletkę polknelam w srode, dzisiaj mamy pt a tu nic. Zrobilam tak dla swietego spokoju test ciazowy. W ciazy nie jestem. Czy ktoras z Was miala podobnie. Tj czy jest mozliwe ze krwawienie z odstawienia w ogole nie nastapi??? Czy mam sie udac z takim problemem do gina? Help
  • Biore juz drugie opakowanie Cerazette i nie mam miesiaczki! Jestem 3 miesiace po porodzie i karmie piersia. Czy to jest normalne??? Prosze o pomoc...
  • witam, jestem przy piatym opakowaniu jasminu. miedzy 4tym a 5tym nie zrobilam przerwy i teraz,kiedy koncze piate opakowanie zaczelam krwawic. a wypada mi bardzo wazna impreza, na ktorej bede musiala byc przez cala noc na nogahc i nie ma opcji,zebym siedziala w kacie zwijajac sie z bolu. wypada mi dokladnie wtedy miesiaczka z odstawienie 5tego opakowania. czy moge znow nie zrobic przerwy pomiedzy piatym a 6tym opakowaniem?? jakie mopga byc tegos kutki uboczne??
  • Jak to jest możliwe dzis jest 4 dzien jak odstawilam tabletki aby wystąpiło krwawienie, a krwawienia jak nie ma tak nie ma.Ciąże wykluczam !!!!
  • wiem, ze juz byly tego typu watki, ale chce poprosic o wpisywanie jakie dolegliwosci wam sie pojawily przy braniu kolejnego opakowania zaraz po poprzednim. ja mam plamienia od 3 dnia kolejnego opakowania zaczetego bez przerwy
  • Kończę własnie 2 opakowanie cilestu - bardzo źle na niego reagowałam i dlatego lekarz zalecił yasminelle. Ale powiedział że dopiero ostatnie 7 dni przyjmowania tabletek (z pierwszego opakowania) daje 100% pewność. Powiedzcie czy jak to rozumieć - czy to znaczy ze jak bede sie kochała po przyjeciu 1, 2, 3 tabletki to mogę zajść w ciążę? Czy może ryzyko jest wtedy kiedy mniej więcej owulacja??? Zawsze biorę tabletki o tej samej porze, nie biorę leków, nie mam wymiotów. Co powodu...
  • brałam wczesniej stediril.po 2 pierwszych opakowaniach miałam normalne krwawienie w przerwie.przy ostatnim opakowaniu krwawienia nie dostałam.pozniej jako ze stedirilu nie było lekarz przepisał mi microgynon.teraz znó nie dostałam krwawienia.w ciazy raczej nie jestem,ostatnio współzyłam przeszlo 2 miesiace temu,potem miałam normalny okres.a teraz nic!co sie dzieje?czyzby te tabletki nie dla mnie?wybrac sie do lekarza?
  • Wzięłam pierwsze opakowanie Yasmin. Ostatnią tabletkę w sobotę i nadal nie mam krwawienia z odstawienia :( W ulotce jest napisane, że powinno się pojawić po 2-3 dniach, a u mnie nadal nie ma. Dodam,że tabletki brałam regularnie. W poniedziałek idę do ginekologa, ale tabletkę powinna wziąć w niedzielę. Co radzicie?
  • bo ja mam teraz 7 dniowa przerwe -to 3 dnien przerwy i nic...Kiedy dostalycie ten okres-plamienie jak kto woli'
  • Biore 2 opakowanie stedirilu.przy pierwszy opakowaniu zapomniałam 2 tabletek i poprostu je ominełam.dostałam normalny okres w przerwie 7 dniowej.czy mimo to mozliwa jest ciąza?tera zaczełam 2 opakowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się