brak

(6 wyników)
  • Czesc dziewczyny!! Moze zaczne od tego ze jestem juz na SB ponad tydzien i nawet sa jakies małe sukcesy,ale.... strasznie brakuje mi owoców!! Nie mam ochoty na czekolade na inne łakocie ale na owoce okropnie!! czytałam ostatnio o diecie Montignaca i tam sa one dozwolone,a ogolnie dieta jest nieco podobna. Je sie produkty o niskim IG ale w różnych skomplikowanych łoczeniach.Moze ktoras z was była na Montim i moze mi poradzic???Strasznie chce schudnac ale przeciez owoce to witaminki...
  • Witam, Jestem tu nowa, ale dieta SB nie jest dla mnie nowoscia juz od tygodnia... Niestety nie stracilam NIC na wadze :,( Jestem matka 11 m-cznego synka i wlanie przestalam go karmic, stad moja decyzja o przejsciu na diete. Przy wzroscie 167cm waze az 68 kg i bardzo ale to bardzo chce dojsc chociazby narazie do 60 kg. Zaczelam I faze tydzien temu, ale nie wiem co robie nie tak ze waga nie chce isc w dol. Moim wykroczeniem bylo np. picie kawy ale z kofeina, nie wiem czy mozna u...
  • jakiś czas temu zaczęłam dietę, trwała tydzień i w ogóle nie schudłam:(, może to dlatego, że na mnie działa tylko taka 7-dniowa, z zupą kapuścianą, ta jest naprawdę restrykcyjna. Ten tydzień bez efektów trochę zmniejszył moją motywację, ale chcę zacząć jeszcze raz. Proszę, napiszcie kilka słów wsparcia ;) Pozdrawiam wszystkich na diecie i życzę powodzenia!!! (ps, chcę schudnąć 10-13kg, czy jest to w ogóle możliwe na south beach i czy powinnam wydłużyć I fazę?)
  • łoj(5)

trochę skusiłam, ale tylko troszkę no...po pierwsze zorientowalam sie, ze w soku warzywnym ktorego sie niewinnie napilam sa przeciery z marchwi i buraka cwiklowego(ale on podobno poprawia przemiane materii;) a po drugie...oj no bo wchodze do kuchni, a tam wielka micha wielkich i wprost przepieknych truskawek, no po prostu boskie! nie jakies tam wymoczki,wiec nie wytrzymalam i zjadlam kilka, ale jak tu sobie w upalny, letni dzien odmowic soczystych, pachnacych truskawek..? och, no ...
  • Witam, od poniedziałku jesteśmy z koleżanką w 1 fazie. Oto kilka naszych spostrzeżeń: 1. czujemy się głodne, ale generalnie nie mamy ochoty na nic szczególnego, a nawet czujemy dziwną niechęć do jedzenia, 2. mamy dziwny niesmak w ustach, 3. występują problemy z wypróżnianien, a raczej ich brak ;-) 4. koleżanka miała w nocy straszny skurcz w łydce 5. ja wieczorem czuję się okrutnie zmęczona i o 22 muszę iść spać, ale to Witam, od poniedziałku jesteśmy z koleżanką w 1 fazie. Oto kilk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się