brak

(4 wyniki)
  • Dziś 25 kwietnia moja Mama skończyłaby 55 lat. Niestety rak był szybszy. Nie mogę sie z tym pogodzić mimo że minęło 7 miesięcy. Poprosiłam Tatę żeby zapalił znicz na grobie Mamy bo ja nie mogę, po prostu nie mogę znieść myśli że Mama jest w grobie. Tak bardzo chciałabym się do Niej przytulić i wyryczeć jak mi źle a wtedy Mama pogłaskałaby mnie po głowie i powiedziała że dam radę bo jestem silna, a potem dałaby mi przykłady słabych sytuacji kiedy sobie poradziłam. Tak bardzo tęskni...
  • We wtorek był pogrzeb mojej mamy. Gdy dowiedziałam się o jej chorobie walczyłyśmy razem, pomagałam jej we wszystkim. Denerwowałam się i płakałam, walczyłam o szansę na leczenie a gdy wiadomo było że nie przyniosło skutku... Byłam przy niej gdy umierała. Teraz nie czuję nic. Naprawdę bardzo kocham mamę i nie wiem skąd ten dziwny brak jakichkolwiek uczuć. co jest nie tak? Nie chodzi mi o to że chcę pokazowo rozpaczać zastanawia mnie moja reakcja której się naprawdę nie spodziewałam....
  • straciłam oboje rodziców. mama zmarła 2 we wrześniu ub r. wydaje mi się, że od czasu kiedy to się stało straciłam nie tylko ją ale też siebie. mineło już 7mies. potrafię się śmiać, mama zawsze była uśmiechnięta. ale czuję jakbym była pusta w środku. dzień za dniem leci, a mi się wydaję że juz nic się nie zmieni. wydaje mi się, że nie odczuwam nic... ani żalu smutki tęsknoty miłości. jakby ta tragedia je wszystkie wymazała. tylko pustka... czy ktoś z Was też czuje podobnie? pozdrawiam ...
  • www.fortresspersonal.com/picture.php?id=204 www.fortresspersonal.com/morephotos.php?type=y Moim zdaniem to przegiecie i brak szacunku dla zmarłych.Ja nigdy nie chciałabym by "pochowano" mnie w betonowej w szafie ani kogokolwiek z moich bliskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się