brak

(2 wyniki)
  • Witam, piszę choć nie wiem dlaczego. Czuję się źle i samotnie i zawsze tak było. Mam cudownego męża, kochanego syna i cudowną córeczkę, mam prawie 30 lat i brak przyjaciół wokół siebie, nie ma nawet bliskich znajomych. Dlaczego nigdy nie jestem akceptowana. Zawsze się starałam, byłam miła, pomocna. Nawet jako dziecko czy nastolatka nie miałam przyjaciół, przyczepiałam się siostry i jej przyjaciółki bo własnej nie miałam. Myślałam że kiedy będę dorosła to się zmieni. Chodzę na zebrania do syna...
  • Do tej pory mi przykro i mam cisnienie. Wczoraj jedno paskudne dziewuszysko z dzieciakiem, kilka osob i ja. Dala dziecku dwa danonki, ja zasugerowalam, ze jeden wystarczy i zadnej reakcji. Nie powiedziala, ze sie ze mna podzieli. Co by sie stalo, gdyby dala mi jednego danonka, dziecko by z glodu nie umarlo. Pozniej otworzyla sloiczek dla dzieci z rizotto. Mowilam, ze to takie dobre, ze ladnie pachnie i tez zadnej reakcji. Mogla przeciez podzielic na pol- pol dla dziecka a pol dla mnie. Skad w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się