brak

(2 wyniki)
  • Staram się stosować rotzera, mierzę o stałej porze, zwykłym rtęciowym, ale w moim odczuciu jest dokładniejszy mimo wszystko niż elektroniczny nawet z dwoma miejscami po przecinku. Niestety nie obserwuję u siebie śluzu płodnego, jest tylko albo przez cały cykl lepki, albo lepki i kremowy, mogę jedynie odczuwać jakąś tam różnicę w ilości. Szyjka różnie, ale przeważnie w środku cyklu się otwiera, i w końcówce, jednakowo - czy owu jest czy nie. Cykl bezowulacyjny - a takie cykle mam właściwie zaw...
  • Witajcie! Piszę tu pierwszy raz bo się martwię o siebie. mam dziś 34 dc i temperatura jest ciągle na niskim poziomie. Bezdyskusyjnie, bez nawet najmniejszego odchylenia. Nie zaobserwowałam też śluzu płodnego. Moje cykle były zawsze długie (32 do 42 nawet), ale byłam zawsze w stanie zauważyć owu. Od kilku miesięcy żyję w okropnym stresie, przez który też troszkę (3-4 kg) schudłam, bardzo dużo pracuję, nie mam czasu na relaks czy sport. Moje pytanie brzmi co powinnam/mogę zrobić domowymi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się