Forum Zdrowie Zioła
ZMIEŃ
      cholesterol

cholesterol

(4 wyniki)
    • mam bardzo wysoki pozom złego cholesterolu. powstaje on z powodu choroby serca i predyspozycji genetycznych nie diety. mam 50 lat. od dłuzszego czasu przyjmuję bardzo silne leki ale muszę je już odstawić przynajmniej na jakiś czas. chciałabym zastąpić je czymś naturalnym, bo przyjmowane przeze mnie leki są bardzo toksyczne. pomóżcie proszę:)
    • Po pierwsze chciałam się przywitać! Brakowało takiego forum. Po drugie wyrazić podziw dla wiedzy załozycielki wątku na temat ziół :)) A po trzecie chciałąm zapytac jakie zioła powinno stosować się aby obniżyc cholesterol u młodego mężczyzny (26 lat-cholesterol prawie 300)? Pozdrawiam !
    • Witaw wszystkich, poszukuje jakiś ziołek na nieznaczne obnizenie poziomu cukru. Mam naczczo ok 130 , po posiłkach ok 160- 180. Nie zazywam jeszcze tabletek ale moze sa jakis ziola ktore byscie polecili ? Co ciekawe czasami wieczorem mam mniej jak rano :( Moze zna ktos odpowiedź ? pozdrawiam
    • Poproszę o radę. Jakimi ziółkami się wspomagać przy podwyższonym cholesterolu. Ten poziom mnie zaskoczył ;-), przy mojej zdrowej diecie cholesterol!!! Lekarz podpowiada, że to może być genetyczne...Będę wdzięczna za wskazówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się