ifyso 28.04.07, 14:03 Poproszę o radę. Jakimi ziółkami się wspomagać przy podwyższonym cholesterolu. Ten poziom mnie zaskoczył ;-), przy mojej zdrowej diecie cholesterol!!! Lekarz podpowiada, że to może być genetyczne...Będę wdzięczna za wskazówki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag401 Re: zioła na wysoki cholesterol 01.05.07, 11:25 Jak nikt Ci nie doradzi nic innego to użyj: Novicora / podwyższony poziom cholesterolu /. Cena 1 opak. 52,50 zł. Andean Medicine Centre Ltd ul. Leszczyńskich 9 80- 464 Gdańsk. Można zamówić telefonicznie 0 801 308 841 Czasami w aptece można kupić te leki znacznie taniej i bez kosztów wysyłki. Odpowiedz Link
baska192 Re: zioła na wysoki cholesterol 05.06.07, 21:56 kup sobie siemie lniane znakomicie rozpuszcza cholesterol.Ja normalnie biore lyzeczke do ust i popijam woda.oprocz tego lecytyna jest bardzo dobra. Odpowiedz Link
ifyso Re: zioła na wysoki cholesterol 07.06.07, 13:37 dziękuję!!!! Dopiero raczkuję w temacie zielarstwa. Wyczytałam na opakowaniu, że całe można nasionka gotować kilka minut. Mielić ich nie mam na razie w czym. Pamiętam, że mój tata podawal mi siemię codziennie, gdy jako dziecko miałam kłopoty z żołądkiem. Pomogło. Odpowiedz Link
lachelis Re: zioła na wysoki cholesterol 20.06.07, 10:07 np. Borowka kanadyjska (Świdośliwa) bardzo dobrze reguluje poziom cholesterolu, nasiona kozieradki,Terminalia arjuna (Ardżuna),czosnek (ale jego nie wolno przy niektorych chorobach np. zgadze, ciśnieniowcom itd),zielona herbata,pomidor itp., ale przede wszystkim dieta bardzo ważna. Odpowiedz Link