cholesterol

(3 wyniki)
  • Czytałam, że niektóre dziewczyny stosują olej z wiesiołka przy pco - jakie ma działanie i kiedy jest wskazany?
  • Witam serdecznie wszystkie znękane przez PCO! Cieszę się, że znalazłam to forum, bo nie mam nawet z kim pogadać; jakoś PCO jest stosunkowo mało znane i tym samym abstrakcyjne dla innych. Taka ni to choroba ni to nie wiadomo co - tak postrzega ta chorobę wielu członków mojej rodziny. To już 3 rok jak wiem, że TO mam. Brałam Diane baaardzo długo no i zrobiłam teraz badania kontrolne-standardzik przy pigułkach: próby wątr., krzepnięcie, cukieer, cholestreol i trójglicerydy, no i dr...
  • To tak dla wszystkich kobitek na pocieszenie, że z pco tez można mieć dzieci! Tylko na te Cudeńko trzeba troszkę poczekać. Ja czekałam 2 lata. Nie powiem - 2 długie i trudne lata, ciągłe badania, garście tabletek, strach, niepokój, stany prawie depresyjne..... ja to wszystko przeszłam. I w końcu II upragnione kreski na tescie! Wtedy, kiedy kolejna genialna myśl przyszła do głowy - że wzystkie kupowane przeze mnie testy są trefne! Nie powiem Wam - wyluzujcie - bo wiem jak to wkurza....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się