Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      cichy

cichy

(4 wyniki)
    • takie pytanie. W sumie to pierwszy raz z czyms takim mam doczynienia. Wczoraj w trakcie zabawy w pewnym momencie zwyczajnie mi opadl, ( wypilismy wczesniej troche wiec moze przez to) a jej starania zwyczajnie nic nie dawaly. W koncu zrezygnowalismy. A dzisiaj od rana praktycznie ani slowa do mnie, niemalze jakbym byl powietrzem, na kazdy dotyk sie odsuwa. Jakies rady? Czy to mozliwe ze taka pojedyncza sytuacja mogla to wywolac?
    • mam problem.chodzi o cichego wielbiciela,ktory uaktywnij sie mniej wiecej rok temu przysylajac mi milego mejla,a pozniej drugiego.odpisalam mu wtedy niezbyt przyjemnie,bo nie bylam w najlepszym nastroju.nie odpisal (czemu sie zupelnie nie dziwie).do czasu.ponad 3 miesiace temu dostalam kolejnego mejla,wiec probowalam prowadzic korespondencje tak,zeby cos tam z niego wyciagnac.udalo mi sie tylko ustalic,kiedy sie poznalismy,ale niestety nadalnie wiem kim jest.trwalo to chwile,po cz...
    • Czy może być atrakcyjna dla faceta taka dziewczyna,żadna 'szara myszka'/
    • Pozostali Panowie.. a Wy? Jak długo potraficie mieć pochmurne oblicze? Czy są osoby, którym szybciej wybaczacie? Czy potraficie uniknąć tzw. 'cichych dni'? Pozdrawiam :) T77

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się