cichy

(4 wyniki)
  • Co sądzicie o oponach całorocznych. Kupiłem dzisiaj po bardzo okazyjnej cenie 95 zł za sztukę opony całoroczne pirelli P2500 nowe do Golfa. Jedyną ich wadą jest to, że są wyprodukowane w 2004 r. Od razu dodam, że gdyby nie ta cena pewnie bym ich nie kupił, bo szukałem letnich w cenie do 150 zł. Czy ktoś może z Forumowiczów użytkował takie opony i jak się sprawują w warunkach zimowych.
  • Musze na wiosne zmienic opony w Corsie. Chcialbym, zeby byly bezpieczne, ciche, etc. Zastanawiam sie nad Michelin i Pirelli. Czy ktos moglby mi doradzic? Z gory dziekuje WWS
  • Zimowe mam Pirelli 185/60 R15 a letnie chce kupic 195-ki. Zimowkami jestem urzeczony,spisuja sie wspaniale. Teraz tak sobie marze aby kupic letnie ktore dalyby mi tyle samo satysfakcji. Z gory dziekuje za podpowiedz. Pozdrawiam.
  • Witam ekspertów, Silnik 1600 8V citroen, produkcja 1998, 112 tys km, - podczas przyspieszania w dolnych obrotach z silnika dochodzi głuche i ciche tuk,.... tuk,.. tuk,tuk - nasilające się wraz ze wzrostem prędkości obrotowej. Jest to słyszalne głównie na pierwszym i 2 biegu, później już nie mogę się dosłuchać - być może dlatego że w aucie jest coraz głośniej )). Jakieś sugestie ?? co to jest ?? czy może to mieć związek z niedawno wymienianymi paskami alternatora, wspomagania i roz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się