Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      cichy

cichy

(5 wyników)
    • poszukuje e-ksiazki: przerwana lekcja muzyki i cichy pokoj, jesli macie linka do internetowego wydania to, bylabym wdzieczna za jego podanie, lub tez gdzie w poznaniu moge kupic te ksiazki, poniewaz w wiekszosci ksiegarn ich nie maja, pozdrawiam
    • CICHY DON(35)

czytam,czytam i naczytac sie nie moge!;-)WAM tez sie tak podobala ta powieść? zacząłem czytac 3 tom....cciekawe co jeszcze ciekawego tutaj sie wydarzy??? przypuszczam,że nie każdemu moga sie podobac opisy walk i tego typu sceny militarystyczne,ja akurat miałem tez zaszczy służyc kiedys w armii,wiec ciut czuje ten klimat rygoru i miru wojskowego,moze tez dlatego tak porwala mnie ta kniga....ciekaw jestem waszej opinii na temat WOJNY I POKOJU LWA TOŁSTOJA czy ta powieśc też jest tak "...
    • Ciekawa jestem, czy czyta ktoś jeszcze Janusza Szpotańskiego? Zwłaszcza z młodszyh listowiczów. Ja osobiście go absolutnie uwielbiam, chociaż mam 19 lat i wiele literackich kodów pozostaje dla mnie nieodgadnionych.
    • Ciekawy jestem czy ktos jeszcze pamięta kryminały Tadeusza Kosteckiego vel Krystyna Wanda vel W.T.Christine? A czytało sie je naprawde dobrze. A teraz szukam ich i nie moge dostac. Szukam tez "Zótodzoba" Kosteckiego ale teraz nikt nawet nie wie o kim mowie - jak pytam w ksiegarniach albo antykwariatach. pozdrawiam
    • Może ktoś z redakcji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się