Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      cichy

cichy

(11 wyników)
    • Poszukuję na lato cichego i spokojnego miejsca dla rodzinki 6-osobowej. Może ktoś poleci mi takie miejsce w zachodniopomorskim. Domek letniskowy, studio lub apartament 3-pokojowy najbardziej by nam odpowiadał. Dobrze by było aby do plaży też było niezbyt daleko.
    • Szukam noclegu w cichej, spokojnej miejscowości nadmorskiej (dwuosobowy pokój) w terminie 25-31.07.2005.
    • Błagam - doradźcie coś. Wybieramy się nad morze pod namiot ( ja i dwoje dzieci). Nie chcemy żadnych straganów, stoisk, dyskotek, gwaru. Niestety do tej pory jeźziliśmy do tzw. molochów i nie wiemy gdzie udać się tym razem. Interesuje mnie wasza opinia:)) Najlepiej żeby było niedaleko( do 15 km) jezioro ze sprzętem pływającym, najlepiej rzeka wpływająca do morza na plaży, cisza i spokój :))) W grę wchodzą z tego co się zorientowałam: -Chałupy -Kuźnica -Przebrno -Piaski -Dębki ( nie Dąbk...
    • szukam kwatery nad morzem, w miare blisko wody, ale cos na kształt gospodarstwa agroturystycznego, duzo zieleni przede wszystkim.czysto ładnie z miejscem do zabawy dla dzieci. Z dala od szumu, zgiełku i turystów:)) jesli ktos ma takie miejsce to prosze o namiary. za to mam wspanialy namiar na gory swietokrzyskie:) Ania
    • Witam,Szukam taniego kwaterunku dla 4 milych chlopakow na okres od 14 lipca na okolo 10-12 dni.Moze byc domek,kemping.Bede wdzieczna za odp.Pozdrawiam milo.
    • Witam!! Szukamy domku dla dwóch rodzin z dziecmi (łącznie 4 os dorosłe, 1 osmiolatek, 1 półtorarocze i 1 półroczne)koniecznie z łazienką, aneksem kuchennym, 2 sypialnie , pokojem "dziennym" w cichej okolicy, blisko morza, Moze moglby ktos polecic jakies ciekawe miejsca?? Pozdrawiam
    • Szukam noclegu dla 3 osobowej rodziny z malutkim dzieckiem w jakiejś cichej miejscowości z ładną plażą, gdzie w pobliżu można zjeść dobrą rybkę. Zupełnie nie znam tej części wybrzeża (oprócz Helu, ale tym razem szukamy innych atrakcji)... Proszę, polećcie coś.
    • Płetwa! :) Jakiś czas temu pytałem o ciche i spokojne mieściny nad Bałtykiem, idealne na kilkudniowe randezvous z dziewczyną, z dala od rozwrzeszczanej bananowej gawiedzi... Otrzymałem kilka propozycji, oto one: - Białogóra - Sarbinowo - Dziwnówek - Darłówek - Sianożęty - Gąski - Łukęcin k. Pobierowa - Grzybowo k. Kołobrzegu I teraz mam dylemat - co wybrać? Gdybyście mieli zrobić mały ranking, biorąc pod uwagę następujące kryteria: - rzeczywista cisza i spokój (w lipcu)...
    • Po przejrzeniu ofert na forum mam mętlik w głowie,może ktoś mi konkretnie doradzi,jakieś namiary-szukam kawalerki/pokoju/apartamentu/domku (za rozsądną cenę)dla 2-óch osób i rocznego dziecka .Wolałabym by była to raczej zaciszna miejscowość niż miasto(typu Kołobrzeg,Swinoujście...)Z góry dziękuję za namiary.
    • Poszukuję 2 osobowego pokoju w pensjonacie lub kwaterach prywatnych na pierwszy tydzień września. Im bliżej morza tym lepiej, najchętniej z balkonem z widokiem na morze. Miejscowość obojętna, chętnie cicha i spokojna. Mail: frap@gazeta.pl
    • Witam, rozglądam się za miejscem, gdzie spokojnie odpocząć mogłyby dwie osoby i grzeczny bokser i najlepiej przez jakieś 10 dni na przełomie lipca i sierpnia. Wiem, że wygórowane wymagania jak na tą datę, ale mam cichą nadzieję... :) Przyznam też szczerze, że najbardziej odpowiadałoby nam miejsce bardziej ciche niż Międzyzdroje czy Łeba, gdzie możnaby naprawdę zwolnić tempo. Pozdrawiam serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się