-
Bruno buja się z jakimś wirusem już od dwóch miesięcy, kilka dni lepiej się czuje, a potem bach, jak wczoraj - 37,8 temperatury lejący się, powoli zieleniejący katar, który odkasłuje. Dzisiaj obudził się z totalnie zalepionym nosem i pytaniem: "czy umrę, bo nie mogę oddychać" :-).
Mama została mi z nim na chwilę, a ja pojechałam do koleżanki po nebulizator. Pomaga, ale głośny jest jak cholera. Chciałabym w takie cudo zainwestować, ale ponieważ tanie nie jest chcę kupić coś dobrego. Najlepi...
-
Muszę kupic drugi nebulizator dla rodziców. Teraz mam Medel Family. Jestem zadowolona, tylko ten hałas (chyba 55db):/ Moim rodzicom to nie przeszkadza, wiec mogę oddać im swojego Medela a sobie kupić coś bardziej cichego, pytanie tylko czy takie są? Może możecie cos polecić? Czytałam troche o nebulizatorach ultradzwiekowych, ale podobno nie ze wszytkimi lekami można je stosować. Ja najczesciej robie inhalacje z soli fizj i mucosolwanu czasem z pulmicortu, berodualu..
-
na co zwracac uwagę.
Mam wygrane bony, ktore moge wydac w media markcie-oczywistością jest ze chce kupic wymarzone cudo;)
Na co zwracac uwag? co się przydaje a co jest zbedne? zmywarka z nizszej klasy cenowej,
-
padł dzisiaj nam śmiercią naturalną stary Zelmer, już się go pewnie nie opłaci
naprawiać. Jesteśmy prawie zdecydowani kupić nowy.
Warunki, jakie mógłby spełniać:
- cena do ok. 500zł
- stosunkowo duża moc >=1600
- ma być cichy (ten Zelmer wył jak krowa na pastwisku)
- praktyczny, lekki, wygodny i inne takie...
znacie Electroluxy? Może ten:
www.skapiec.pl/site/cat/304/comp/196079_komentarze/ ?
doradzicie coś?
-
nie jest za wcześnie. Wlasnie od wcozraj czytam i jestem znowu mądrzejsza, he
he...
Napisane nawet jak wyciągnąć z wanny bez buntu ;)
-
powiem szczerze - mam dosyc zmywania garow! nawet tych "2 talerzy"
jak mowi moj nM z przekasem.
jasne.
Wiec dziewczyny - co mozecie polecic?
ja znalazlam bony ze swiat ( zupenie o nich zapomnialam) - na cala
zmyware nie starczy ...ale...jakis maly poczatek jest.
Musi byc:
-60-tka
-w miare cicha ( mamy kuchnie polaczona z pokojem)
-dobrze by bylo gdyby miala opcje polowy "prania"
inne przydatne funkcje?:)