czekolada

(7 wyników)
  • Pff
  • zapomnialem ci napisac ze kasuje konto gg. juz skasowalem takze nieaktualne
  • czekolada(26)

jesli juz tak to przekaz swemu przyjacielu ze: kurwa chuj mnie obchodzi mam w dupie nie interesuje mnie, pierdole szczam i sream rzygam itp itd. nie interesuje mnie czy to on czy nie on czy kto. nie interesuje mnie co pisze na gg po co do kogo dzwoni kto sie pod niego podszywa. nie interesuje mnie kurwa ten czlowiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak sie wkurwie na maxa to zalinkuje do bloga a on juz dobze wie co stworzyl tam wczoraj wiec niech sie kurwa jasna pierdolona mac odemnie odjebi...
  • ratunku(12)

mam do obrobienia sto fot z daniami z czekolady ... <emotikon , szczere przerażenie i głód w oczach>
  • Dobre, żeby się najeść: -odwołali mi dziś zaplanowaną na jutro wizytę u psychiatry - mam kolokwium z trudnej partii materiału - smutno mi i samotnie:| - musze jutro wstać rano Zabić się można. Holender:((((
  • W poniedziałek trudny egzamin. W głowie pustka. Nie uczę się i nie chce mi się uczyć. Wiem, ze jeśli zawalę to będę udupiona na wieki. Wiem, ze moje studia sa wazniejsze od zdrowia. Wiem, bo tak usłyszałam od mamy. Nie wierzę- ze wyzdrowieję, ze miłość istnieje. Miesza mi się wizja rzeczywistości w proporcjach doskonałych... I jednego jestem pewna- ze koniec jest bliski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się