lucyna_n 17.09.10, 16:53 mam do obrobienia sto fot z daniami z czekolady ... <emotikon , szczere przerażenie i głód w oczach> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitters Re: ratunku 17.09.10, 17:13 lucyna_n napisała: > mam do obrobienia sto fot z daniami z czekolady > ... <emotikon , szczere przerażenie i głód w oczach> podrzucę Ci swoją fotę w bikini stracisz apetyt na czekoladę a przy okazji się lepiej poznamy <jakiś emotikon> Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ratunku 17.09.10, 17:21 przypuszczam że moje własne wystarczyłoby , ale ja sobie nie umiem zrobić takiej przykrości jak zdjęcie w stroju plażowym. Odpowiedz Link
ichnia Re: ratunku 18.09.10, 12:26 Eee tam, po paru (nastu) (kilkudziesięciu?) zrobi Ci się niedobrze (z przejedzenia). Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ratunku 18.09.10, 22:39 w życiu mi nie było niedobrze od czekolady, obawiam się że ja to mogę wrąbać w każdej ilości:( < zastanawia sie czy pichcenie o tej porze ciasta czekoladowego będzie za głosne czy nie, a ma taki jeden przepis co się buraki dodaje to zawsze jest usprawiedliwienie że to dla zdrowotności jest, magnez jakieś wartości dodane te sprawy> Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ratunku 18.09.10, 23:06 www.channel4.com/food/recipes/healthy/cook-yourself-thin/beetroot-chocolate-fudge-cake-recipe_p_1.html Odpowiedz Link
bazoooka Re: ratunku 18.09.10, 23:14 thx! nie ma to jak healthy food :) aż się znów głodna zrobiłam... Odpowiedz Link
bitters Re: ratunku 19.09.10, 12:51 ditta12 napisała: > > <nie można aż tyle jeść :(> czy ja wiem? właśnie próbuję określić ile można przyswoić placka ze śliwkami without going blep Odpowiedz Link
suchar1000 Re: ratunku 19.09.10, 13:33 bitters napisała: > ditta12 napisała: > > > > > <nie można aż tyle jeść :(> > > czy ja wiem? > właśnie próbuję określić > ile można przyswoić placka ze śliwkami > without going blep Można, można. Ja często (minimum raz w tygodniu) siadam przed tv w wolnej chwili i zjadam 1 czekoladę mleczną wedla. To mnie uspokaja i cieszy a co ciekawe, nie wpływa na wagę. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ratunku 19.09.10, 15:42 jeżeli oprócz tej czekolady raz na tydzień nie jesz za bardzo słodyczy to w zasadzie czemu nie? ja wolę się nie zbliżać do słodyczy bo nie potrafię się powstrzymać i najchętniej jadłabym wszystkie posiłki na słodko. Odpowiedz Link