doda

(84 wyniki)
  • wybrałam nasze rodzime ,,celebrytki,, nie sięgając już po inne amerykańskie lale po operacjach . Obie miały kiedyś okrągłe twarze, a teraz ? . Zastanawiam się jakie operacje przeszły, na pewno powiększanie ust i policzków a reszta ? co zrobić żeby z pyzatej twarzy uwydatnić taką urodę ( chodzi mi oczywiście o zabiegi )
  • zastanawiam się,co ta kobieta zrobiła ze swoją twarzą, że wygląda dzisiaj wygląda zupełnie inaczej niż 3/ 5 lat temu. jak zaczynała karierę miała twarz tępej blachary(sorry za to określenie,ale nie mogłam się powstrzymać), małe oczy i pyzatą twarz ( orientacja.wm.pl/gals/red/4260/20080804093756doda2.jpg),potem trochę wyładniała(chociaż i tak wyglądało wsiowo i pospolicie - kobieta.wp.pl/gid,8808022,img,8808034,kat,26405,galeriazdjecie.html)a dzisiaj wygląda zupełnie inaczej - ładny no...
  • Chciałam żeby był żadszy.Co mam dodać. Dzięki i pozdrawiam.
  • słuchajcie powiedzcie dlaczego jest tak ze my wykryjemy wszystko co zle!!! klocimy sie o to ze doda ma krotkie czy dlugie nogi idealna figure czy cialo?! wazne ze jest ladna, jest gwiazda i sie pokazala... dba o siebie ma duzy biust i sie dobrze ubiera i wystarczy ze wiekszosc facetow napala sie na nia jak pies w dwoma jajami !!! JEST SENS SIE KLOCIC??? FACECI TEGO NIE ZAUWAZAJAAAAA
  • co o tym myślicie? mam tusz clinique i taki troche suchy mi sie wydaje, rzęsy robią się jakby sztywne.. dodałabym ciupinke odżywki refectocil - pomogłoby, czy totalnie popsuło np trwałość tuszu..? z góry dzięki :)
  • Co stosujecie, zeby dodac wlosom objetosci? Kupilam ostatnio pianke do wlosow Pantene, ktora powinna dodac wlosom objetosci, ale guzik prawda. W dodatku wlosy sa takie okropne w dotyku, suche, sztuczne jakby. Nigdy wiecej pianek!
  • Od ok. dwóch miesięcy stosuję lokacid. Nie widzę jak na razie zbyt spektakularnych efektów, ale możliwe, że na to jeszcze za wcześnie [dodam, że wiosną stosowałam differin, a latem skinoren]. Mam 38 lat. Do tej pory raczej za bardzo nie przejmowałam się zmarszczkami i nie przywiązywałam do nich wagi, ale ostatnio zauważyłam , że bardzo uwidoczniły mi się dwie zmarszczki pomiędzy brwiami i bruzdy nosowo -wargowe, co niestety korzystnie nie wygląda i chętnie bym się tego pozbyła. Ponieważ kremy...
  • mam długie, proste, ciężkie włosy, chciałabym choć raz ułożyć je sama bez pomocy fryzjera... jak można dodać im objętości, aby nie były "przyklapłe"? w jaki sposób nakładać piankę etc? pomocy :)
  • chodzi mi o tą domowej roboty,jeśli tak to jak długo utrzymuje się ewentualne podrażnienie skóry. wielkie dzięki za odpowedź:)
  • Co się stanie jeśli do farby średni brąz, profesjonalnej kupionej w hurtowni fryzjerskiej, dodam zamiast 3% utleniacza 6% lub 9% utleniacza albo dwie tubki 3%? Chodzi mi przede wszystkim o uzyskanie jaśniejszego odcienia. ps. Wiem, że najlepiej udać się do fryzjera, ale w tej chwili mam inne wydatki.
  • Troche mi sie wysuszył tusz do rzęs (zacząl sie obsypywać)czy moge do niego dodac kilka kropli olejku rycynowego.Być moze macie na to jakis inny sposób.???
  • Dziewczyny, po zimie moja cera jest jakas taka zmeczona, poszarzala i pozbawiona blasku... Co zrobic, zeby cera wygladala promiennie na wiosne? :)
  • Od niedawna stosuje ten krem i tak sie zastanawiam, czy po kilku aplikacjach mozliwe jest pogorszenie stanu skóry ...naczytałam sie o nim samych superlatyw a tu klops....po kilku dniach zaobserwowałam podraznienie, zaczerwienienie(szczególnie w okolicach nosa i ust} a nawet pojawiły sie niedoskonałości na brodzie...czy w tej sytuacji powinnam go odstawic czy przeczekac (słyszałam ze czasem początki takie mają prawo byc)...dodam,że oprócz tego stosuję krem Bandi na dzień( ten po 35 rż.) a pod ...
  • Kupiam zachwalany piling enzymatyczny bielendy a do tego krem pod oczy. Zazwyczaj kupuję drogie kosmetyki wychodzac z załozenia, że: ... "tanie mięso..", ale skusiły mnie zachwyty forumowiczek i postanowiłąm dać szansę polkim firmom. Piling na początku naprawdę zrobiła na nie wrazenie. Grzało..piekło...szczypało..myślę: działa jak nie wiem co! Potem pojawiło się silne pieczenie oczu. Nie bezposrednio po, wiec nie skojarzyłam. Takie objawy wracały za każdym razem, przed waznym wyjs...
  • Mam dość inne pytanie: obecnie jestem na studiach kosmetologii i zastanawiam się czy zrobić choć licencjata czy lepiej zrezygnować i zrobić za tą kasę co płacę na studia np dwa dobre kursy?? czy tytuł kosmetologa jest aż tak ważny? czy sama kosmetyczka dziś wystarczy?? dodam że w ciągu każdego roku studiów będę mieć tylko 80 godzin praktycznych:/ to dość mało... bo byłam na minikursie kosmetycznym i było tych godz praktycznych aż 120!!:/ proszę o opinię!
  • Jakich kremów używacie zimą? Interesują mnie opinie zwłaszcza tych z Was, które również mają naczynkową i mieszaną cerę. Dodam, że mam 25 lat i coraz widoczniejsze są zmarszczki mimiczne. Z góry dziękuję za opinie i rady!
  • Jakie znacie lakiery, pianki, żele i inne cuda, które dodają objętości cienkim włosom???
  • Czesc Wam! Ostatnio cos przestal na mnie dzialac szampon Schauma Energia (ktory niby dodaje blasku wlosom) i szukam czegos nowego. Chcialabym miec lsniace klaki, kiedys stosowalam szampon i odzywke z czarnej rzepy i nawet zdawalo egzamin, ale po jakims czasie przestalo. Moze ktoras z Was poleci mi jakis swietny szampon (lub odzywke), ktory sprawia, ze wlosy sa blyszczace i przyciagaja wzrok? Sid PS. Dodam, ze mam ciemne, dosc geste i mocne wlosy.
  • Z pewnościa każda z Was ma jakies swoje typy ,a chodzi mi nie tylko o pianki lecz tez inne prosukty do stylizacji które nadaja włosom objetosci.Wpisujcie te najbardziej sprawdzone.
  • Proszę o poradę w sprawie pielęgnacji buzi. Myślałam o jakiś kremach w stylu Normaderm Vichy, ale czytając Was widzę, że jest zdecydowanie więcej możliwości niż produkty z reklam na niedoskonałości. 30 lat, nie palę, opalam się niewiele, stosuje wtedy filtry, zero solarium. Skóra: delikatna dość cienka, chyba lekko odwodniona, nie tłusta - raczej normalna, skłonna do zaróżowienia "emocjonalnego" lub podczas wysiłku, ale nie reaguje podrażnieniami na kremy. Zaskórniki otwarte na nosie, zas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się