doda

(31 wyników)
  • Tak mi poradziła numerolog, gdyż stwierdziła, że w moim imieniu i nazisku są niekorzystne, osłabiające mnie wibracje, ze moje nazwisko nie jest dla mnie dobre i poleciła przez 32 dni ćwiczyć podpis wplatająć dwie litery O do imienia i nazwiska i ma się on wznasić ku górze.Panie Januszu, co Pan na to?
  • Witam, jestem bardzo początkująca w numerologii (zainteresowałam się kilka tygodni temu). W połowie września tego roku biorę ślub i zastanawiam się czy zmiana nazwiska na dwuczłonowe będzie dla mnie korzystna, czy ew. pozostac przy panieńskim (czasu nie zostało dużo). Jakby Pan Janusz spojrzał swoim fachowym okiem na moją piramidę i wibrację imienia byłabym niezmiernie wdzięczna:-) Data urodzenia - 05.10.1977, droga życia - 3, ilośc liter występująca w mojej obecnej wibracji imienia (...
  • Mam bardzo trudną kombinację liczb bo mam droge życia 8, liczba dnia ur 13, liczba duszy 13, liczba ekspresji 19 a z imieniem z bierzmowania LD i LE to 16, oprócz tego lekcje 4 i 6 a z imieniem z bierzmowania tylko 4. Wibracje daty ur to 4-7-6 a wibracje imion (łącznie z imieniem z bierzmowania) 3-7-6. Poza tym żadnych liczb mistrzowskich tzn może tylko klucz wcielenia 11 ale to tylko jak sie dodaje cyfry z dnia ur i miesiąca pojedyńczo. Odczuwam ogromne trudności w każdej sferze życia, dużo ...
  • Panie Januszu bardzo prosze o porade jak uzupelnic brak 5. Milam robiona analize numerologiczna, ale daaawno temu. Nie bylam zwolennikiem ingerencji, raczej chcialam sie dowiedziec jak jest, a nie jak moze byc i dlatego nic z tym nie zrobilam. Ale teraz zmienilam zdanie. Myslalm aby dodac sobie drugie imie do dokumentow, poniewaz mam tylko jedno. Pozdrawiam Orca
  • Poszukuję specjalisty, który pomoże zrobić mi transformację. Nie koniecznie tu na forum, może znacie kogoś do kogo można się udać i profesjonalnie oceni i pomoże (jestem z Wawy). Otóż brakuje mi czwórek i bardzo odczówam to jako swoją lekcję karmiczną. Jestem osobą pracowitą ale mam zawirowania życiowe, tracę pracę, mam problemy ze znalezieniem kolejnej, firmy w których pracuję przechodzą kryzysy. No klasyczny książkowy przykład. Do tego jestem (już na szczęście w końcowej fazie) buforu po...
  • Panie Januszu, Jestem po zmianie karty od prawie 4 miesięcy. Póki co nie odczuwam znaczącej zmiany. Na początku miałam straszne huśtawki nastrojów i często odczuwałam przygnębienie. Obecnie miewam takie nastroje rzadziej. Dzięki dodaniu 4 będę realizować przeznaczenie 9. Czy może mi Pan po krótce przedstawić co to dla mnie oznacza? Pozdrawiam :)
  • Panie Januszu, ponieważ mój podpis miał wartość 7/16 Pani numerolog w ramach transformacji numerologicznej zaleciła mi jego zmianę na 8. Dodam, że jestem numerologiczną 7. Niedawno wpadła mi w rece książka Gladys Lobos i jak przeczytałam opis podpisu o wartości 8 w połączeniu z urodzeniową 7 włos mi się zjeżył na głowie. szczerze mówiąc 7 z podpisem 7 jest juz lepsza od 7 z podpisem 8 (wg pani Lobos, oczywiscie). 8 w podpisie ma przyciągac jakies straszne zdarzenia. Co Pan o tym ...
  • Witam serdecznie:) Mam do Pana ogomną prosbę dotyczny ona mojego imienia i nazwiska, niebawem zamierzam wyjść za mąż i co za tym idzie przyjąć nazwisko męza w zwiazku z tym moje pytanie czy ta zmiana będzie dla mnie korzystna? czy ewentualnie powinnam zastanowić się nad przybraniem drugiego imienia(którego obecnie nie mam)? i mam jeszcze pytanie odnośnie tego czy imię z bierzmowania również oddziaływuje, mimo,że nie jest używane? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź :) Moje imię: M-...
  • 17,04,1976 z dużym naciskiem na pracę
  • Witam wszystkich numerologów, trochę interesuje się tematem i z tego co wiem, mam, zarówno datę urodzenia jak i wibracja własne całkowicie zdominowane przez te 5-ki...i faktycznie coś jest na rzeczy, bo mając 31 lat nie osiągnęłam stabilizacji ani zawodowej ani osobistej. Nie narzekam na brak wrażeń, ale z drugiej strony chciałabym już gdzieś się osadzić, a nie ciągle być " w podróży". Czy przy takiej numerologii to w ogóle możliwe? Urodziłam się 5.5.78,moje wibracje z imion( dwa+ trzecie ...
  • mam pytanie odnosnie pseudo.czy jesli ktos dopisze sobie tylko litery do swoich imion i nazwiska ,które mu brakują ,czy takie cos wtedy zadziała?
  • Witam Państwa, Mam dość skomplikowane życie i właściwie nie wiem czemu. Moja data urodzenia to 09-01-1982, czyli wychodzi mi 30->3, czy to, że mam 30 redukowalne do 3 może mieć jakieś znaczenie. Dodam, że mam wrażenie, że całe życie idę pod górę, ale jednak do przodu. Pozdrawiam serdecznie i będę wdzięczna za odpowiedzi Agnieszka.
  • witam, mam prośbę o informację odnośnie analizy numerologicznej przed zawarciem i po zawarciu związku małżenskiego (rezegnacja z nazwiska panieńskiego i przyjęcie nazwiska męża) po zawarciu związku małżeńskiego, aby przeprowadzić analizę numerologiczną dodajemy do imion i nazwiska panieńskiego nazwisko po mężu. w konsekwencji mamy do czynienia z innym zestawem cyfr i inną interpretacją. czy oznacza to, że analiza bez nowego nazwiska jest już nieważna, czy cele życiowe, w...
  • Panie Januszu, jak Pan widzi najbliższe miesiące/rok w moim życiu? Od przeszło roku próbuję zmienić pracę na ciekawszą i lepiej płatną - bez rezultatu, od kilku miesięcy (jak nie od przeszło 30lat ;)) znaleźć stałego partnera, z którym mogłabym założyć rodzinę... i nic. Czy ten rok może stanowić dla mnie jakiś przełom? Ur: 05.08.1979 N2 Ó1 G1 Z1 A3 D1 K1 Będę wdzięczna za interpretację. Pozdrawiam!
  • Januszu, przeczytałam na tym forum kilkakrotnie Twoja opinię, że nadawanie więcej niż jednego imienia przy transformacji to brak profesjonalizmu, jak tu: "Jednak mam poważne wątpliwości co do jej fachowości. Wprowadzenie aż trzech imion może spowodować tylko jedno - chaos. Osoba nie może się skupić na jednym, tak aby to jedno właściwie dobrane imię zostało wprowadzone do podświadomości bo ma aż trzy nowe dodane imiona, to nie może funkcjonować. Ale cóż jaki poziom wiedzy ...
  • Witam, Mam pytanie odnośnie liczby podpisu, Uzywając podpisu nieczytelnego, wychodzą pewne litery i czy wartośc tych liter mogę ustalić na podstawie tej tabelki : astromagia.pl/magia/numerologia/740-podpis-dla-pitki ????? jezeli tak to wychodzi mi liczba 1 (19) a jestem numerologiczną 5 czy to jest dla mnie korzystne? a i dodam ze podpis idzie lekko ku górze.
  • Witam serdecznie, próbuję analizować swój portret numerologiczny i mam pytanie - w imieniu i nazwisku brakuje (z liter) wibracji 2, 3, 7, i 8. MAm tylko jedno imię. pewien numerolog powiedzial, że brak tych cyfer będzie powodowało ciągłe przeszkody w dziedzinach tych cyfr. Ale ja to tak nie widzę - i będe wdzieczna za Pana opinię, na temat tego co piszę ponizej: Mimo ze brakuje mi ósemki z liter, to moja wibracja dnia urodzenia to 8 (26), podobnie jak drugi punkt życia - wynosi 8 (44,...
  • Witam Panie Januszu, bardzo proszę o analizę mojej piramidy 1 7 4 3 1 3 9 10 21 1971/4 2 6 4 Jestem po rozwodzie i mieszkam z nastoletnim synem. Problem w tym,że został on negatywnie do mnie nastawiony, jest agresywny i przez to sprawia wiele problemów wychowawczych. Chciałabym wiedzieć czy jest szansa, że za jakiś czas sytuacja może ulec zmianie. Po rozwodzie ja bardzo się zmieniłam, poczyniłam trochę inwestycji w moim życiu. Dokucza mi też samotno...
  • Panie Januszu bardzo Pana proszę o interpretacje tylko moich czarnych szczytów, moja data ur. 05.08.81r. Piramida to: 9 1 4 6 8 5 1 8 5 1981 3 4 1 Pozdrawiam serdecznie.
  • Mam ogromną prośbę o pomoc w interpretacji mojej daty urodzenia - 04.08.1971 Liczyłam sama ale odpowiedzi nie mogę znaleźć. Chodzi mi o sprawy zawodowe, czym powinnam się zajmować i w jakiej dziedzinie się odnajdę. Do chwili obecnej moja praca nie przynosiła mi satysfakcji, była raczej koniecznością. Będę wdzięczna za odpowiedz - pozdrawiam serdecznie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się