dom

(5 wyników)
  • Dowiedzialam sie, ze po tej op (jedna stopa) nastepnego dnia wypisza mnie do domu - troche sie boje, czy jeden dzien wystarczy aby sie nie bac, ze cokolwiek sie stanie?? Pamietam post dziewczyny, ktorej bol byl nie do wytrzymania i byla wdzieczna, ze trzymali ja kilka dni w szpitalu, bo dostawala morfine, a z tabletkami przeciwbolowymi nie dalaby sobie rady ... Zastanawia mnie tez, czy skoro tak hop siup mnie wypisza, czy dadza mi dluzsze zwolnienie lekarskie?? Mialam nadzieje na co najmniej ...
  • Bardzo interesuje mnie temat porodow naturalnych w domu (bez pomocy, lub tylko z polozna) i/lub w wodzie. Przeszukalam cale forum ale poza bardzo krotka wzmianka nic nie znalazlam. Prosilabym o wasze komentarze, opowiesci, doswiadczenia wlasne czy zaslyszane, opinie. Musze sie przyznac ze jeszcze nigdy nie rodzilam, ale chce zebrac wiadomosci zeby moc miec pelny wybor. Z artykulow czytanych w necie (przewaznie po angielsku) zaczynam sie interesowac moznoscia urodzenia dziecka we wlas...
  • Pani doktor, niebawem chcemy spróbować zajść w ciążę, w domu teściów (gdzie mieszkamy) a także w domu moich rodziców są koty. Słyszałam, że przenoszą one grożną chorobę - taksoplazmozę, która jest zagrożeniem dla płodu. Jak się jej ustrzec? czy można zrobić badania na obecność tego wirusa?, czy można przebywać z kotami w domu. Boję się żeby nie zaszkodziło to naszemu przyszłemu dziecku. dziekuję za odpowiedź.
  • HSG(5)

Czy HSG jest bolesnym badaniem i czy po jego wykonaniu mozna od razu udac sie do domu ? Z gory dziekuje za odpowiedz
  • Dzisiaj pękła nam gumka (głupio to brzmi) i przyznam, że trochę spanikowałam. Przyjechałam do domu, siedzę i się zastanawiam. Dzisiaj nie pojadę do żadnego ginekologa, jutro nie wiem, czy uda mi się wyrwać (przyjechałam do domu po miesięcznej nieobecności i nikt mnie na krok nie puszcza, wszyscy się chcą nacieszyć, cholera). Nie mam Postinoru, nie wiem, czy miałby sens. Pogubiłam się zupełnie. Rany, napiszcie coś!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się