dom

(3 wyniki)
  • Jak uważacie czy IBS bardzo zmniejsza nasze szanse na normalny związek? Mój ibs to wyłącznie problemy toaletowe.. gdy mam gdzieś wyjść zaczynam się denerwować i muszę iść do WC.. Nie raz przez godzinę się zbieram. (kilka razy odwiedzam WC) by w końcu wyjść z domu.. Mam 23lata bylem już w 2 związkach i oba się rozlatywały z powodu ibs dlatego założyłem ten watek tez mieliście takie problemy?
  • Mam kupiła mi Iberogast - koszt okolo 50 zł w aptece. Są to kropelki na bazie spirytusu z mieszanka ziół , ktore pomagaja na dolegliwosci zoladkowo-jelitowe takze na ZJN. Nie mam zdiagnozowanego ZJN, ale mam wszelkie objawy, wiec mysle, ze to mam. Wmkazdym razie zawsze jadac cos zalatwic np w banku, rozmowa o prace, odwiedziny nowy osób, jazda w nieznane mi miejsce konczyla sie skurczami tak silnymi jelit, ze myslalam, ze eksploduje, potem oczywiscie biegunka, mdlosci...doszlo do tego, ze jes...
  • Na początku chciałam się przywitać ze wszystkimi, bo jestem tu nowa. W realu nigdy nie odważyłabym się powiedzieć na głos o mojej dolegliwości, więc korzystam z błogiej anonimowości, którą daje internet:) Jak napisałam w tytule - mam 16 lat. Od września chodzę do liceum, ale pierwsze objawy ZJN zaczęły się pojawiać już pod koniec drugiej klasy gimnazjum. Wydaje mi się, że nie miałam wtedy zbyt wielu stresów. Zaczęłam być trochę bardziej popularna w klasie, wróciłam właśnie z cudownej wyciecz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się